X

Cum cureti RAM-ul iPhone fara a-l reporni

Acum cateva saptamani v-am prezentat un truc menit sa faca iPhone-urile mai rapide in 10 secunde, el avand la baza curatarea RAM-ului ocupat de catre aplicatiile deschise in iDevice-urile noastre.

Acel truc avea la baza o repornire a terminalelor iPhone folosind butoanele Home + Power, procedura inchizand si redeschizand dispozitivele in doar cateva secunde, insa astazi am pentru voi o metoda mult mai simpla de a obtine acelasi rezultat final.

Mai exact, puteti curata RAM-ul unui iPhone si elibera RAM pentru utilizare cu noi aplicatii fara a va mai inchide si redeschide dispozitivele, trucul fiind recomandat in trecut pentru rezolvarea unor probleme ale butoanelor Home ale iPhone 4, desi el are o cu totul alta utilitate.

Cum cureti RAM-ul iPhone fara a-l reporni

Pasii de mai jos pot fi urmati pe orice fel de iPhone, insa chiar si pe tablete iPad, ori iPod Touch-uri, indiferent de versiunea iOS pe care o aveti instalata in dispozitivele voastre, asa ca va puteti bucura de efectul ei pentru a imbunatati performantele produselor celor de la Apple.

Pentru a curata RAM-ul iPhone trebuie sa :

  1. Apasati butonul Power, din partea dreapta sus sau dreapta superioara a carcasei timp de 3 secunde, dupa care va aparea interfata de inchidere;
  2. In noua interfata apasati indelung butonul Home, cel rotund din partea de jos a terminalelor.
  3. In timp ce tineti apasat, ar trebui sa reveniti la ecranul principal de aplicatii.

Acum daca veti incerca sa redeschideti o aplicatie ce era deja deschisa in background veti observa ca datele afisate in ea vor fi reincarcate, semn ca tot ceea ce ea salvase in RAM-ul dispozitivului vostru a fost sters, acelasi lucru fiind valabil pentru restul aplicatiilor ramase in background.

In esenta puteti recupera pana la 400 – 500 MB RAM daca aveti un terminal cu 2 GB RAM, cantitatea fiind mai mica in cazul dispozitivelor cu RAM mai putin, insa indiferent de cantitate performantele vor fi mai bune dupa urmarea procedurii.

This post was last modified on dec. 15, 2015, 11:01 PM 23:01

Disqus Comments Loading...