Cum faci un iPhone mai rapid in doar 10 secunde

iPhone 6s mai rapid 10 secundeCum faci un iPhone mai rapid in doar 10 secunde ? Foarte multi utilizatori se intreaba cum isi pot face iPhone-urile mai rapide atunci cand performantele dispozitivelor scad mai mult decat ei si-ar fi dorit, iar astazi va ofer o solutie foarte simpla.

Inchiderea completa a unui iPhone prin apasarea indelungata a butonului Lock si glisarea sliderului Power Off din stanga spre dreapta, apoi repornirea terminalului va avea drept efect un iOS mult mai rapid la repornire, asa cum va doriti ca el sa fucntioneze tot timpul.

Aceasta procedura de inchidere si deschidere, ori cea de resetare apasand simultan butoanele Home + Lock, are drept efect o curatare a RAM-ului si a tuturor informatiilor stocate in el, la repornire totul fiind incarcat din nou in RAM, performantele revenind la normal.

Aceasta procedura ar putea fi necesara daca aplicatiile incep sa se inchida singure sau functioneaza greu, daca interfata sistemului de operare nu mai raspunde atat de rapid la comenzi, etc, recomandarea mea fiind sa va inchideti si redeschideti terminalele cel putin o data pe saptamana.

Apps misbehaving? Phone acting sluggish? If you’re experiencing any kind of problem with your iPhone, then emptying out the device’s RAM can often do wonders. It effectively ditches everything the phone was trying to juggle in its memory at once. Restarting your iPhone is one way of doing this, but there is a quicker option.

Desi iOS-ul a fost gandit pentru a administra extrem de eficient datele stocate in memoria RAM, ocazional el are nevoie de putin ajutor pentru a-si mentine performantele la un nivel ridicat, iar voi i-l puteti oferi printr-o repornire a terminalelor voastre.

14 COMENTARII

  1. Am observat chestia asta la 4s cu iOS 9 , in schimb la 5s il tineam pornit foarte mult timp si nu aveam probleme 🙂 oricum bun articolul 🙂

  2. Practic a ajuns un Android. Inainte nici nu stiai ce e ala restart la un iphone ca sa mearga mai bine, mergea mereu la fel, fara exceptie. Trist.

  3. Amice, este vorba despre terminalele vechi…care ruleaza ultima generatie de softuri. De exemplu, am 4s si instalez ios 9.. evident, va merge mai greu… In cazul telefoanelor aparute in ultimii 2 ani, nu sunt probleme..:)

  4. @nume prenume: In afara anumitor programe optimizate special pentru a functiona pentru perioade lungi de timp, orice alt sistem de operare obisnuit are nevoie de cate o repornire pentru a functiona cum trebuie, fie ca e iOS, Android, Windows Phone, Blackberry, etc.
    Cu cat rulezi mai multe aplicatii diferite pe un sistem de operare si faci mai multe task-uri, cu atat creste nevoia de curatare a RAM-ului, daca nu o poti face manual.

  5. Mihai, am iphone 6 si crede-ma ca are “greutati” daca nu apelezi la acel restart. Ca tu folosesti doar facebook si whatsapp normal ca iti merge bine. Cum au inceput sa bage “functii noi, vechi la Android” deja devina o mica Dacie dintr-un ditamai Mercedes si aste sunt niste adaugari infime. Daca IOS ar avea ce suporta Android nici nu s-ar mai aprinde telefonul.

  6. In general toată lumea are iPhone 🙂
    Cum răspunzi la un comentariu, cum Primești un “am iPhone X si Y si Z” :)) in fine…
    Ți-as recomanda un restore sau chiar un set as New. In familia mea exista un 6+ si un 6 si nu întâmpina problemele enumerate de tine. Si sunt utilizate in scopuri business, conectate la MacBook, Apple watch etc…
    Funny Think : Facebook-ul este una dintre acele aplicații care se “îmbâcsește” si merge in fiecare zi mai greu…:)
    Dar, ce știu eu… 🙂

    O zi frumoasa in continuare…

    Cu respect,
    Mihai, cel cu telefoane rapide 🙂

  7. Categoric !!

    Eu am simtit ca sistemul este ingreunat iremediabil si din cauza actualizarilor repetate a aplicatiilor instalate .
    Eu cred ca e normal cand primesti update-uri repetate la peste 30-40 ap-

  8. Bine v am regasit ! In general functioneaza metoda mie insa pana nu am reinstalt IOS ul nu puteam rezolva nimic ! Daca incerc sa inteleg cum mi sa adunat 10Giga de “altele” cu toate ca am sters aproape tot , tot nu reusesc….:(