X

Samsung Galaxy S7 Active a picat testul impermeabilitatii

Samsung este implicata intr-un nou scandal penibil pentru orice fel de producator de smartphone-uri, iar asta deoarece Samsung Galaxy S7 Active, cel mai rezistent smartphone al sau, nu este rezistent la apa, asta desi compania il comercializeaza promovand aceasta caracteristica drept una dintre cele mai importante.

Desi Samsung Galaxy S7 Active este, teoretic, la fel de bun precum Samsung Galaxy S7 in ceea ce priveste rezistenta la apa, el putand fi folosit la aproape 2 metri sub apa timp de 30 de minute, in realitate dispozitivul nu rezista sub apa si se defecteaza la doar cateva minute dupa scufundarea completa.

Samsung nu a refuzat sa recunoasca problema, asa cum face in mod normal compania Apple, de exemplu, ci a afirmat ca a primit cateva plangeri de la utilizatori si sustine ca problema ar fi de fapt la unele unitati defecte livrate catre clienti, Samsung Galaxy S7 Active fiind vandut doar in SUA de catre coreeni.

Problema aici este ca Samsung promoveaza Samsung Galaxy S7 Active ca un smartphone care poate fi folosit sub apa de catre utilizatori, insa in realitate el nu este capabil sa reziste scufundat, asa ca oricine incearca sa profite de aceasta caracteristica va fi dezamagit sa afle ca realitatea este complet diferita de marketing-ul Samsung.

Samsung says all S7 phones, including the Active, are designed to survive in up to 5 feet of water for 30 minutes. Consumer Reports says that after a half-hour in water, the Active’s screen flashed green and other colors and didn’t respond to touch. Tiny bubbles appeared on the camera lenses. Consumer Reports tested a second Active phone to verify results, and it also failed.

Avand in vedere ca vorbim despre un terminal vandut in doar o singura tara, e putin probabil ca problema sa afecteze un numar extrem de mare de persoane, insa ea ar trebui sa fie o invatatura pentru cei tentati sa incerce acest gen de caracteristici ale smartphone-urilor pentru a descoperi ca in realitate ele nu sunt atat de rezistente precum sutin creatorii.

Disqus Comments Loading...