Samsung Galaxy S7 este mai fragil decat iPhone 6S intr-un nou test de rezistenta

Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S sunt puse fata in fata intr-un nou test de rezistenta care are menirea de a ne spune care dintre cele doua terminale este mai predispus la a se strica usor in cazul unui accident si scaparea din mana in timpul folosirii in aer liber.

Testul de mai jos este unul complex si este gandit pentru a simula cat se poate de bine situatii reale in care cele doua terminale ar putea suferi accidente, iar Samsung Galaxy S7 se dovedeste a fi cu mult mai fragil decat terminalul iPhone 6S al companiei Apple.

Principala problema a Samsung Galaxy S7 este carcasa din sticla care nu rezista nici pe departe la fel de bine la impact precum carcasa de aluminiu a iPhone 6S, iar acest lucru era de asteptat pentru ca vorbim despre materiale complet diferite pentru ele.

Pe de alta parte, ecranul iPhone 6S se descurca mai bine decat cel al Samsung Galaxy S7 in cazul unui impact direct, lucru care, in general, variaza in functie de tipul de material cu care se face impactul si unghiul in care este scapat terminalul.

In general, este foarte indicat sa aveti grija si sa nu va scapati terminalele din mana cu ecranul spre asfalt sau orice suprafata dura, iar acest test de rezistenta demonstreaza din nou cat de distrugator este un asemenea impact in cazul oricarui ecran de smartphone.