X

iPhone 7 din aur cu chipul lui Donald Trump exista

Pentru fanii inraiti, sau chiar pentru presedintele Donald Trump, exista acum un iPhone 7 din aur care are chipul noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata carcasa acestui iPhone 7 modificat de catre un bijutier, el fiind perfect pentru cei care il iubesc nemarginit pe Donald Trump in momentul de fata.

Acest terminal iPhone 7 a fost creat unde altundeva decat un Rusia, tara in care exista un bijutier care a creat un iPhone 7 din aur cu chipul lui Vladimir Putin. Avand in vedere promovata “prietenie” dintre cei doi, bijutierii de la Caviar s-au gandit sa faca un iPhone 7 si cu chipul lui Donald Trump si sigur se vor gasi rusi care sa-l cumpere.

Cu un pret de 3100 de dolari, acest iPhone 7 placat cu aur nu este prea scump pentru multi dintre rusii bogati, dar nici macar pentru Donald Trump, sau familia sa. Carcasa are incrustat celebul mesaj Make America Great Again

, deci orice american care l-a sustinut cu ardoare pe Donald Trump ar trebui sa aiba acest terminal, daca si-l permite.

Avand in vedere recent descoperita dragoste a rusilor pentru noul presedinte al SUA, cred ca vom vedea si multe alte dovezi extravagante ale acceptarii sale din partea Rusiei.

“Smartphone design is a composition coated with gold and embodied in the form of a volume of engravings depicting the portrait of Trump and the emblem of the United States, as well as the slogan with which Trump won: «Make America Great Again» ( «Let’s make America great again”). This phone is – an expression of hope for a rapprochement between Russia and the United States and that of the benevolent words Trump of Russia will follow the actions that will lead to a change in relations between the great powers for the better.”

This post was last modified on nov. 12, 2016, 9:09 AM 09:09

Disqus Comments Loading...