X

iPhone 8 si iPhone 7S – Incarcare Wireless optionala

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus urmeaza sa aiba un sistem de incarcare wireless integrat de catre compania Apple, dar el urmeaza sa fie unul optional, conform unor informatii aparute astazi. Vorbim despre iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus care ar urma sa aiba carcase din sticla pentru a facilita incarcarea wireless, dar acel incarcator va fi vandut separat de catre Apple.

In ceea ce priveste sistemul de incarcare wireless care ar trebui sa ajunga in iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, vorbim despre unui bazat pe un pad de incarcare si nu ceva util. Mai exact, iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor trebui plasate pe acel pad de incarcare, vandut separat de catre Apple, pentru a fi incarcate fara fir, utilitatea in comparatie cu incarcarea prin cablu nefiind existenta.

Daca incarcarea wireless asteptata pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus va fi rapida, atunci ar putea exista un avantaj major. Totusi, am aflat in ultimele zvonuri ca iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus ar putea fi livrate cu un incarcator rapid in cutie, dar nici acest lucru nu este sigur, insa daca el va fi integrat, atunci incarcarea wireless va fi o noua gluma a celor de la Apple.

iPhone 8 si iPhone 7S – incarcare wireless optionala

Deocamdata nimeni nu stie cat ar putea cere Apple pe privilegiul de a incarca wireless iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, dar cu siguranta nu va fi ceva ieftin. Imi imaginez ca Apple va cere intre 50 – 150 de dolari pe un pad de incarcare inutil pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, care va permite incarcarea wireless, dar as putea oricand sa ma insel, desi nu prea cred.

S-a spus ca iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea incarcare wireless si ea va fi facuta prin inductie, ca la orice alt smartphone lansat din 2014 incoace. Cine se astepta ca iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus sa se incarcare fara fir de la distanta este un visator si din pacate compania Apple nu are tehnologii suficient de bune pentru a fi lansate public si a oferi asemenea functii.

Chiar daca incarcarea wireless asteptata pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus este semi-inutila, vorbim totusi despre un pas inainte facut de americani. Apple a asteptat foarte mult dupa competitorii sai pentru a oferi incarcare wireless in iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, iar functia in sine nu trebuie vazuta decat ca o “ajungere din urma” a concurentei.

Deci, ce parere aveti despre aceasta noutate “majora” pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus ?

This post was last modified on iul. 4, 2017, 9:32 AM 09:32

Disqus Comments Loading...