X

iPhone 7S – Placa Logica Confirma noul Procesor

iPhone 7S are placa logica prezentata intr-o prima imagine care confirma noul procesor pe care compania Apple intentioneaza sa il implementeze in acest model de smartphone. iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi lansate in septembrie de catre compania Apple si vor impartasi unele componente cu iPhone 8, acestea fiind si cele mai importante pe care toti fanii seriei iPhone le astepata de ani de zile in produsele Apple.

iPhone 7S are confirmat de catre prima imagine a placii logice faptul ca un chip A11 isi va face loc in smartphone-ul pe care Apple il va prezenta pe 12 septembrie. Daca va uitati in partea stanga jos a imaginii cu placa logica a iPhone 7S veti vedea un patrat care are diverse puncte in marginile sale, acestea potrivindu-se perfect cu ceea ce vedem in aceasta prima imagine cu noul chip A11 al iPhone 8, deci potrivirea este clara.

iPhone 7S va avea un chip A11 integrat de catre cei de la Apple si asta stim inca de acum cateva luni, cand s-a spus ca aceasta componenta importanta va fi folosita si in iPhone 8. Nu se stie daca procesorul si memoria RAM, care va avea acum 3 GB, vor fi identice in ambele chip-uri A11, iar Apple ar putea oferi procesoare cu numar de nuclee diferit, cu frecvente de lucru diferite, dar si cu tipuri de memorie RAM diferite.

iPhone 7S – placa logica confirma noul procesor

iPhone 7S ar putea avea un proesor inferior fata de iPhone 8 pentru ca Apple ar putea dori sa ofere putere de procesare mai mare in smartphone-ul mai scump, mai ales ca acesta va avea si un ecran cu rezolutie mai mare. Diferentele ar putea fi de 10% – 15% in performante intre iPhone 7S si iPhone 8, asa ca nu vorbim despre ceva colosal, insa diferentele vor exista si trebuie avute in vedere de clienti.

iPhone 7S are placa sa logica prezenta in imaginea de mai jos, deoarece ea are forma extrem de similara cu cea folosita in iPhone 7. iPhone 8 va avea placa logica de forma diferita si de dimensiune mult mai mica, iar configuratia pentru procesor este diferita in aceasta placa logica fata de cea pentru iPhone 7, deci este cat se poate de clar ca vorbim despre placa logica pentru iPhone 7S si nu altceva.

iPhone 7S va avea, dupa cum va spuneam mai sus, 3 GB RAM de anul acesta, deci nu doar iPhone 7S Plus va beneficia de atat de multa memorie RAM si nu doar iPhone 8. Compania Apple va oferi puterea suplimentara de procesare pentru iPhone 7S, cel mai probabil, pentru a sustine noile functii pentru realitate augmentata pe care le implementeaza in iOS 11, asa ca va fi interesant de vazut cat de puternic va fi.

UPDATE: Avem si un clip video in care este prezentata placa de baza.

This post was last modified on aug. 24, 2017, 8:08 PM 20:08

Disqus Comments Loading...