iPhone 7S – Noi imagini cu Noua Culoare din 2017

iPhone 7S, la fel ca iPhone 8, urmeaza sa aiba disponibila o noua culoare din partea companiei Apple incepand de anul acesta, ea fiind prezentata in cateva randuri prin machete facute in China. Ei bine in aceasta seara avem ocazia de a vedea din nou o asemenea serie de machete, acestea fiind vopsite in culoarea similara celei a cuprului, unii spunand ca Apple vrea sa ofere o noua variatie a culorii aurii pentru clienti.

iPhone 7S si iPhone 8 urmeaza sa fie oferite in doar trei culori de catre compania Apple, adica cele pe care le puteti vedea in imaginile de mai jos. Un motiv pentru aceasta schimbare, in raport cu ceea ce se oferea in trecut, nu exista, compania Apple urmand a nu oferi mai multe variatii de culori pentru iPhone 7S si iPhone 8 anul acesta, spre uimirea multora care asteptau in continaure negru mat si jet black impreuna.

iPhone 7S si iPhone 8 urmeaza sa fie vandute in aceasta culoare obisnuita pentru ca, probabil, intr-o zona importanta de pe glob Apple vrea sa-si creasca vanzarile. Daca nuanta acestei culori va fi similara cu ceea ce se vede in imaginile de mai jos, atunci e discutabil cat de apreciata va fi ea de catre cei care vor cumpara iPhone 7S si iPhone 8, dar surprize pot aparea oricand.

iPhone 7S culoare cupru

iPhone 7S culoare cupru 1

10 COMENTARII