iPhone X – Primul UNBOXING Complet si Surpriza

iPhone X apare intr-un unboxing complet care ne arata o surpriza pregatita de catre compania Apple pentru clientii care vor primi telefonul din 3 noiembrie.

iPhone X are parte de primul unboxing complet astazi, acesta venind direct din Mexic pentru un telefon care pare sa fie pregatit pentru a afi afisat intr-un magazin Apple, sau unul partener. Vorbim despre un  unboxing de 7 minute pentru iPhone X in care ni se arata tot ceea ce se ascunde in interiorul cutiei in care este livrat noul telefon al companiei Apple, dar si modul in care poate fi utilizat telefonul dupa achizitie.

iPhone X are afisat inclusiv clipul video promotional pentru prezentarea functiilor pe care dispozitivul le va avea, deci este cat se poate de clar ca vorbim despre o unitat ce va fi expusa. In ciuda acestui lucru, este foarte clar vizibil modul in care poate fi utilizat telefonul celor de la Apple, dar si functiile pe care acesta urmeaza sa le ofere, iPhone X avand inclusiv aplicatiile speciale preznetate de catre persoana care-l foloseste.

iPhone X in versiunea vizibila in clipul video de mai jos este foarte rapid in comparatie cu ceea ce am vazut pana acum pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus totul functionand foarte fluid. Ca sa fiu complet sincer, sunt uimit de cat de bine functioneaza acest telefon, daca imi aduc aminte de prima experienta cu iPhone 8, care avea blocaje si mergea greu, dar iPhone X este intr-o situatie complet diferita, dupa cum puteti vedea.

https://www.youtube.com/watch?v=ZBAygHcM6Uk

iPhone X – Primul UNBOXING Complet si Surpriza

iPhone X arata foarte interesant in versiunea argintie pe care a creat-o compania Apple, insa din cauza marginilor din otel inoxidabil pare ceva mai gros decat este in realitate. Separat, decupajul din ecranul iPhone X arata la fel de urat precum in imaginile anterioare pe care le-am vazut pana acum, dar cu asta va trebui sa ne obisnuim, in special cei care au cumparat deja telefonul si il asteapta.

iPhone X ne arata o singura surpriza importanta acum prin performantele foarte bune pe care le are in raport cu seria iPhone 8 lansata cu doar o luna in urma de catre Apple. Uitandu-ma la cat de bine functioneaza iPhone X, ma gandesc ca Apple a redus intentionat performantele vechilor modele pentru a se putea vedea o diferenta serioasa in raport cu noul telefon in momentul in care va fi lansat oficial.

iPhone X este deja in drum spre foarte multi clienti ai companiei Apple si va ajunge la acestia incepand cu data de 3 noiembrie, cand urmeaza sa fie si lansat oficial in magazine. Intre timp, iPhone X va mai aparea intr-o varietate de unboxing-uri pana in momentul in care va fi lansat oficial pe pietele globale, asa ca va fi interesant de vazut ce alte surprize a mai ascuns compania Apple.