X

iPhone XS: Apple va Lansa Trei Modele in 2018

iPhone X nu pare sa aiba vanzarile chiar atat de mari precum credeau cei de la Apple si analistii din pietele globale, iar asta pare sa fi convins compania Apple sa lanseze nu unul, ci trei modele ale iPhone in 2018. Se pare ca iPhone X nu mai este la fel de popular in China precum era la inceputul acestui an, telefonul mobil al celor de la Apple avand parte de interes mult mai mic decat sperau inclusiv cei din Cupertino, acum ca stocurile sunt suficiente.

iPhone X are cerere mica in China deoarece se pare ca trendurile s-au schimbat in tara, iar chinezii sunt dispusi sa astepte cu pana la 10 luni mai mult inainte sa isi schimbe telefoanele mobile, iar asta afecteaza Apple. Solutia pentru problema pare sa fie renuntarea la vechile modele de telefoane iPhone si trecerea la o noua serie cu ecrane mari, iPhone X Plus urmand a fi unul dintre telefoanele pe care Apple va pune accent in 2018.

Apple vrea sa lanseze in 2018 un iPhone cu ecran LCD ce are diagonala de 6.1 inch, insa separat de el va exista inclusi un succesor pentru iPhone X, care va avea ecran tot de 5.8 inch, iar un iPhone X Plus vom vedea cu ecran de 6.5 inch. Apple vrea sa isi diversifice foarte mult oferta de telefoane iPhone, insa accentul cel mai mare va fi pus pe iPhone X si iPhone X Plus, al doilea putand avea vanzari mai mari decat iPhone X multumita ecranului mai mare.

iPhone XS: Apple e Obligata sa Lanseze Trei noi Modele in 2018

De ce spun ca iPhone X Plus va fi in centrul atentiei Apple ? Ei bine pentru ca, din cate se pare, chinezii considera ca iPhone X are, din cauza decupajului, o suprafata totala de afisare a imaginilor care este mai mica decat cea a iPhone 8 Plus. iPhone X are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iar iPhone 8 Plus unul de 5.5 inch, insa chinezii sunt indusi in eroare de decupaj si cred ca 0.3 inch dispar din cauza lui, lucru adevarat daca luam in calcul si zona cu bara de actiuni din partea inferioara a ecranului.

“We believe the addition of 6.5-inch OLED and 6.1-inch LCD iPhone models will boost Apple’s market share in China, and that the US$650-750 6.1-inch LCD iPhone will make it easier for users worldwide to own a 3D sensing and full-screen design iPhone which offers an innovative user experience.”

Combinand pastrarea telefoanelor pentru perioade mai lungi de timp si confuzia chinezilor, iPhone X are parte de prea putina atentie intr-o perioada in care asteptarile erau altele. Desigur ca solutia pentru Apple este un ecran cu diagonala de 6.5 inch, nu implementarea unor functii inovatoare, inclusiv preluarea unora din Android, dar cu asta ne-am obisnuit deja de la compania Apple.

iPhone XS, iPhone X Plus si iPhone 9(sa-i spunem asa deocamdata), urmeaza sa fie lansate in toamna anului acesta de catre compania Apple, intr-o schimbare majora de serie. Sper ca Apple sa nu dezamageasca prea mult si anul acesta cu design-ul telefoanelor sale, dar nimic nu poate garanta asta.

This post was last modified on ian. 19, 2018, 3:52 PM 15:52

Disqus Comments Loading...