X

WhatsApp: PROBLEMA ENERVANTA Rezolvata Astazi

WhatsApp a avut o problema foarte enervanta raportata de catre un numar foarte mare de utilizatori in ultimele saptamani, iar o actualizare pentru aplicatie lansata noaptea trecuta, ar trebui sa o rezolve. Vorbesc despre o problema a WhatsApp din cauza careia in LockScreen-urile iPhone nu era afisat numele expeditorului unui mesaj in situatia in care preview-urile pentru mesaje primite de la aplicatie erau dezactivate de catre utilizatori.

WhatsApp nu listeaza aceasta rezolvare in lista de schimbari pentru noua versiune a aplicatiei lansata astazi, insa conform celui care dezvaluie cele mai multe secrete ale aplicatiilor, compania americana ar fi rezolvat problema, teoretic. Desi WhatsApp a incercat sa rezolve problema si a reusit sa o faca pentru unii, din pacate se pare ca in cazul altora ea apare abia cum pentru prima oara, dupa instalarea actualizarii pe telefoanele iPhone.

WhatsApp: PROBLEMA ENERVANTA Rezolvata Astazi

WhatsApp inceteaza sa mai afiseaza numele expeditorului unui mesaj in cazul unora dintre cei care pana acum n-au avut aceasta problema cu aplicatia, deci rezolvarea nu e chiar 100% corecta pentru toata lumea. Din pacate e greu de spus ce anume genereaza aceasta problema a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone, asa ca daca totul functioneaza ok la aplicatia din smartphone-ul vostru, atunci va recomand sa nu instalati deocamdata actualizarea lansata noaptea trecuta pentru aplicatie.

WhatsApp nu se grabeste intotdeauna sa rezolve problemele pe care utilizatorii le raporteaza in legatura cu aplicatiile pentru iPhone si Android, iar in acest caz se pare ca lucrurile merg intr-o directie proasta cu noua actualizare. Nu mi-as face mari sperante ca WhatsApp va lansa foarte curand o noua actualizare pentru a rezolva problema mesajelor pe telefoanele iPhone care n-au avut-o pana acum, dar au inceput sa o aiba, numarul acestora fiind totusi foarte mic, deoarece per total vechea problema a fost rezolvata pentru cam toata lumea afectata.

This post was last modified on mai 30, 2018, 1:47 PM 13:47

Disqus Comments Loading...