X

WhatsApp: Functia in PREMIERA Lansata pe iPhone si Android

WhatsApp a lansat in mod tacit o noua functie astazi pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, compania americana implementand cel mai probabil suport pentru ea in cele mai recente actualizari pentru aplicatii. Incepand de astazi, aplicatiile WhatsApp pentru iPhone si Android vor avea activa o noua functie cu predictie pentru incarcarea de poze pentru persoanele cu care discuta, schimbarea nefiind descoperita pana in prezent de catre cineva.

WhatsApp a implementat functia pentru iPhone si Android in ideea de a ne ajuta sa le trimitem mai repede catre persoanele cu care discutam zilnic, functionalitatea fiind extrem de utila pentru a nu astepta ca persoanele sa primeasca pozele. Practic, in momentul in care selectam o poza pentru a o trimite, ea este incarcata imediat in serverele celor de la WhatsApp atunci cand ne este prezentat meniul prin care putem edita poza inainte de trimitere.

WhatsApp: Functia in PREMIERA Lansata pe iPhone si Android

WhatsApp afiseaza imediat poza in fereastra de chat daca nu am modificat-o din momentul in care am selectat-o si ne-a fost afisat meniu de editare pentru poza, insa daca ea a fot modificata, atunci va fi icnarcata iar. Aceasta schimbare pentru WhatsApp este foarte utila, deoarece persoanele catre care trimitem pozele le vor vedea imediat si vor intelege textele pe care le scriem noi pentru respectivele poze, lucru care in trecut genera probleme cu intelegerea mesajelor.

“As the name suggests, WhatsApp is now able to predict when a photo is going to be sent in a chat: in fact, the purpose of this feature is to upload in advance a photo to the server.”

WhatsApp a lansat aceasta noua functionalitate pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, insa ea nu este disponibila automat pentru toata lumea chiar din acest moment, propagarea sa avand loc la nivel global in aceste momente. Practic, ar trebui sa sesizati cand noua functie a WhatsApp este activa pentru voi, deoarece pozele incarcate vor aparea imediat ca trimise in fereastra de chat, fara a mai avea iconita care va indica faptul ca ele sunt in curs de trimitere.

This post was last modified on mai 30, 2018, 5:06 PM 17:06

Disqus Comments Loading...