X

Yahoo Messenger: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Utilizatorii

Yahoo Messenger a fost la un moment dat cea mai mare platforma pentru mesagerie de pe planeta, insa in ultimii ani importanta ei s-a redus din cauza aplicatiilor precum WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Signal, etc. Cei de la Yahoo! au inteles ca platforma lor nu mai are vreun viitor, in ciuda tuturor noutatilor implementate, asa ca astazi au facut ultimul anunt privind inchiderea Yahoo Messenger incepand cu data de 17 iulie 2018.

Yahoo Messenger a fost anuntat ca fiind “pe ultima suta de metri” de catre compania Yahoo! cu ceva timp in urma, insa astazi a venit si anuntul final privind blocarea accesului la serviciu incepand cu data de 17 iulie. Aplicatiile pentru iPhone si Android, programele pentru Windows, interfata web, si orice are legatura cu Yahoo Messenger va deveni complet nefunctional incepand cu data de 17 iulie, asa ca daca inca mai folositi platforma, ar fi bine sa va salvati conversatiile.

Yahoo Messenger: Anuntul IMPORTANT pentru Utilizatori

Yahoo Messenger nu va mai permite nici accesarea conversatiilor dupa data de 17 iulie, compania Yahoo! luand decizia si de a sterge tot ceea ce au inregistrat utilizatorii pana acum in platforma sa prin conversatiile facute. Yahoo Messenger va disparea in mod oficial dupa data de 17 iulie, dupa peste 2 decenii de existenta, insa username-urile create pentru platforma, si alte servicii ale Yahoo!, vor ramane in continuare disponibile pentru celelalte servicii si dupa aceasta data.

“Yahoo Messenger will no longer be supported after July 17, 2018. Until then, you can continue to use the service normally. After July 17, you’ll no longer be able to access your chats and the service will no longer work. Read our FAQs below for more info on what this means for you.”

Yahoo Messenger a fost platforma cu care am crescut, daca pot sa spun asa, stiu ca in Romania a fost extrem de populara si folosita la scara larga de catre un numar foarte mare de utilizatori, asa ca disparitia sa inseamna si sfarsitul unei ere. Yahoo Messenger a fost, la vremea ei, una dintre cele mai importante platfrme tehnologice de pe planeta, insa iata ca orice are un sfarsit, chiar daca ea a fost apreciata de catre foarte multa lume de-a lungul existentei.

This post was last modified on iun. 9, 2018, 3:42 PM 15:42

Disqus Comments Loading...