WhatsApp: Noua Functie LANSATA pe Android si iPhone

WhatsApp a lansat noaptea trecuta o noua functie pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga.

WhatsApp Noua Functie LANSATA Android iPhone

WhatsApp are incepand de noaptea trecuta o noua functie pentru telefoanele Android si iPhone, ea fiind descoperita acum cateva saptamani bune, insa a inceput sa fie activata pentru utilizatorii din lumea intreaga abia noaptea trecuta. Vorbim despre o functie dedicata mesajelor pe care le retrimitem de la diverse persoane, cei de la WhatsApp considerand ca ele trebuie sa fie marcate corespunzator atunci cand apar in lista noastra de mesaje primite de la cineva.

WhatsApp va afisa incepand de astazi, pentru anumite persoane, un marcaj cu denumirea Forwarded, Redirectionat, pentru mesajele care sunt retrimise dintr-o alta conversatie catre o respectiva persoana. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta schimbare facuta pentru WhatsApp de catre dezvoltatorii americani, ei considerand ca utilizatorii trebuie sa stie cand un anumit mesaj nu le apartie, ci a fost retrimis dintr-o alta conversatie din platforma.

WhatsApp: Noua Functie LANSATA pe Android si iPhone

WhatsApp Noua Functie LANSATA Android iPhone 1

WhatsApp testeaza in mod constant functii noi, insa nu toate dintre noutatile pe care compania le pregateste si ajung sa fie implementate pentru utilizatori, asa ca e imbucurator cand vezi cate ceva nou disponibil. Aceasta noua functie pentru WhatsApp este distribuita incepand de noaptea trecuta pe iPhone, Android si Windows Phone, insa activarea se face treptat in diverse regiuni, asa ca in Romania nu o am disponibila, dar s-ar putea sa va apara in zilele urmatoare.

WhatsApp are deasemenea pregatite multe alte schimbari pentru telefoanele noastre, insa inclusiv o versiune pentru, cel putin, iPad, aceasta urmand a incarca, practic, WhatsApp Web in interfata aplicatiei pentru utilizare. WhatsApp este cea mai folosita platforma de mesagerie de pe planeta in momentul de fata, cu peste 1.4 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, cifra fiind intr-o constanta crestere multumita functiilor noi care tot sunt implementate pentru iPhone, Android si Windows Phone de catre dezvoltatorii americani.