Yahoo Messenger pentru Windows si Mac are o interfata noua

In cursul noptii trecute a fost lansata o noua versiune a Yahoo Messenger pentru calculatoare, astfel ca utilizatorii Windows si Mac se pot bucura de o serie de noutati dupa instalarea noii versiuni a programului, aceasta aducand o gama variata de modificari, in centrul lor stand o interfata imbunatatita.

In imaginea animata de mai jos puteti vedea o parte dintre noutatile oferite de catre Yahoo Messenger, el parand a fi o combinatie dintre WhatsApp Messenger si Skype, rezultatul final fiind ceva care arata mai interesant, dar inglobeaza in mare cam aceleasi functii pentru cei care inca mai folosesc platforma de mesagerie a celor de la Yahoo.

Yahoo Messenger este capabil sa trimita o varietate de tipuri de continut multimedia, de la poze la filme, sau imagini animate de tip GIF, caracterele emoji fiind desigur o parte esentiala a aplicatiei, iar pentru cei care au obiceiul de a gresi in mod constant exista si optiunea de a anula trimiterea unui mesaj.

Yahoo Messenger incearca sa supravietuiasca cu un design nou

Yahoo Messenger pentru Windows si Mac afiseaza inclusiv notificari pentru mesajele primite de la prietenii nostri, astfel ca indiferent ce alt program sau aplicatie folositi pe calculatorul vostru, veti vedea in partea dreapta jos o notificare cand cineva va trimite un mesaj, asa cum se intampla de ani si ani de zile.

Today, we’re delighted to announce that you can enjoy all of these features you’ve grown to know and love in our brand-new Yahoo Messenger desktop app for Windows and Mac. Want to share photos from your latest vacation or simply spice up a message? Save precious time with our drag and drop feature to share multiple photos at once. Then, spread the love by “liking” any posts or images that stand out to you.

yahoo messenger calculator

Practic, Yahoo Messenger evolueaza, asa cum este si normal pentru o aplicatie de acest gen, insa ramane de vazut cum va fi modificata in viitor platforma avand in vedere ca Verizon a cumparat Yahoo si nimeni nu stie ce fel de schimbari urmeaza sa aiba loc pentru produsele binecunoscutei companii.

Puteti descarca Yahoo Messenger pentru Windows si Mac din aceasta pagina.

yahoo messenger interfata