X

Google Maps Update Arata ADEVARUL despre Pamant

Google Maps a trecut saptamana trecuta prin cel putin doua actualizari, compania Google facandu-le pentru a oferi o experienta mai buna pentru folosirea platformei de harti si navigare ghidata. V-am spus deja despre o schimbare pentru aplicatiile Google Maps, care le permite utilizatorilor sa adauge informatii despre statusul bateriei in momentul in care aleg sa isi partajeze locatia in timp real cu alti prieteni, schimbarea in sine fiind extrem de utila in multe situatii.

Google Maps nu are doar aceasta noutate implementata, iar asta pentru ca Google a implementat inclusiv o schimbare interesanta pentru versiunea web, acolo utilizatorii vazand in sfarsit un pamant rotund. Pana acum Google Maps afisa harta pamantului in versiune pleta, insa incepande asptamana trecuta toti cei care fac zoom out in cadrul hartii pamantului din versiunea web vor ajunge sa vada un glob pamantesc rotund la setarea maxima pentru zoom.

Google Maps Update Arata ADEVARUL despre Pamant

Google Maps are mai sus demonstrata noua functionalitate pe care compania Google o ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa deocamdata in Romania nu am reusit sa o reproduc deocamdata. Cei de la Google nu au anuntat asta, dar cel mai probabil schimbarile pentru Google Maps sunt propagate la nivel global incepand de saptamana trecuta, deci probabil va mai fi nevoie de putin timp pana cand urmeaza sa ajunga si in Romania, deci trebuie sa mai asteptam.

Google Maps este unul dintre cele mai folosite sisteme de harti si navigatie la nivel global, iar aceasta schimbare aduce adevarul si in fata unora care inca mai cred ca pamantul este plat, si sunt destul de multe persoane de genul acesta. Din pacate, aplicatiile Google Maps nu au deocamdata aceasta schimbare disponibila pentru utilizatorii de iPhone si Android, insa e foarte posibil ca Google sa aleaga sa o ofere inclusiv in aceste sisteme de operare.

This post was last modified on aug. 6, 2018, 2:01 PM 14:01

Disqus Comments Loading...