Google Pixel 3: DATA de LANSARE a fost Anuntata

Google Pixel 3 are dezvaluita astazi data de lansare multumita dorintei companiei Google de a atrage atentia pentru noile modele de telefoane ce vor fi lansate in curand.

Google Pixel 3 DATA LANSARE

Google Pixel 3 are dezvaluita astazi data de lansare la care compania Google urmeaza sa isi prezinte noile modele de telefoane mobile pentru clientii din lumea intreaga, care sunt dornici sa le cumpere. Conform unor informatii venite chiar de la compania Google, se pare ca Google Pixel 3 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial pe data de 4 octombrie de catre americani, exact ziua in care primul model a fost prezentat de companie.

Google Pixel 3 are data de lansare dezvaluita de catre Famebit, o platforma a celor de la YouTube prin care companiile pot lucra cu diversi creatori de continut pentru a promova produse care urmeaza sa fie lansate. Cu ajutorul sau, cei de la Google incearca sa atraga interes pentru lansarea Google Pixel 3 din partea creatorilor de continut din Canada, si fac asta din timp pentru ca oamenii sa aiba posibilitatea de a isi rezerva acea zi pentru eveniment.

Google Pixel 3: OFICIAL, DATA de LANSARE a fost Anuntata

Google Pixel 3 DATA LANSARE 1

Google Pixel 3 are in imaginea de mai sus confirmata data de lansare la care compania Google intentioneaza sa il prezinte pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca acum toata lumea stie cand urmeaza sa fie aflate toate noutatile. Cei de la Google le cer celor interesati sa se inscrie pentru a avea ocazia de a testa Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL dupa ce vor fi prezentate in mod oficial, iar asta e perfect normal, pentru lansarea oricarui tip de produs.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor fi disponibile pentru precomanda la scurt timp dupa ce vor fi prezentate de catre compania Google, asa ca multa lume le va putea cumpara din timp pentru a le primi in ziua lansarii in magazine. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL au avut dezvaluite pana acum multe dintre noutati, dar au si aparut in imaginil in care am vazut unitati reale, asa ca pana in octombrie vom afla si restul noutatilor importante.

2 COMENTARII

  1. nici orbii nu pot cumpara asa ceva. colosul american isi arata din nou neputinta in materie de idei, design etc. niste mocofani obositi mai preocupati de a colecta cat mai multe date posibile decat sa faca un telefon adevarat. Sunt sigur ca daca le ar verifica cineva telefoanele si OS ul si ar pune mainele in cap cand ar vedea cum ne spioneaza, huawei e mic copil pe langa ce fac burtosii dezgustatori de la goagle