Google Maps: Functia SURPRIZA pe iPhone si Android

Google Maps are lansata o noua functie surpriza pe iPhone si Android de catre compania Google, ea aducand ceva ce putini utilizatori s-au gandit ca vor avea.

Google Maps Functia SURPRIZA iPhone Android

Google Maps are lansata astazi o noua functie surpriza pentru utilizatorii aplicatiei de pe iPhone si Android, compania Google oferindu-le ceva ce nu credeau ca ar putea fi oferit, dar care este foarte util. In imaginea de mai jos puteti vedea despre ce este vorba, aplicatia Google Maps pentru iPhone si Android oferind optiunea de a adauga si statusul bateriei in momentul in care ne partajam locatia cu o anumita persoana, functia nefiind ceruta pana acum.

Google Maps a implementat aceasta modificare pentru utilizatorii care isi partajeaza in mod frecvent locatia cu alte persoane, ele putand sa si spuna daca urmeaza sa ramana fara baterie inainte sa ajunga in locatie. Pentru multi optiunea este foarte utila deoarece Google Maps consuma foarte multa energie a bateriei in timpul folosirii, iar daca persoana ramane fara baterie si nu mai poate fi contactata, cea care o asteapta se poate panica din moment ce nu stie ce se intampla.

Google Maps: Functia SURPRIZA pe iPhone si Android

Google Maps Functia SURPRIZA iPhone Android 1

Google Maps va afisa informatii in timp real despre nivelul bateriei telefoanelor noastre, asa cum afiseaza si locatia in care ne aflam in respectivul moment, deci multe persoane vor sta mult mai linistite multumita ei. Cei de la Google implementeaza in mod automat afisarea statusului bateriei cand partajam locatia prin Google Maps, astfel ca nu prea exista o metoda de a dezactiva aceasta functionalitate, desi probabil foarte putin persoane ar dori sa faca asta.

Google Maps este o aplicatie de navigatie extrem de folosita, si cred ca nu gresesc cand spun ca este singura care ofera o asemenea functionalitate pentru utilizatorii din lumea intreaga in momentul de fata. Cei de la Google au actualizat recent aplicatia Google Maps pentru iPhone si Android, asa ca noua functie ar trebui sa fie vizibila pentru toti utilizatorii chiar de astazi, asa ca daca o veti incerca, ar trebui sa aveti afisat si statusul bateriei pentru prieteni.