X

Huawei: Lovitura DURA pentru Apple si Samsung

Huawei pregateste o lovitura foarte dura pentru Apple si Samsung cu noul model de smartphone Huawei Mate 20 Pro, insa competitorii chinezilor probabil au o idee cu privire la ceea ce trebuie sa se astepte. Mai exact, conform unor informatii aparute astazi, Huawei urmeaza sa integreze in Mate 20 Pro o noua camera extrem de buna in comparatie cu ceea ce este oferit in iPhone XS si Samsung GALAXY Note 9, cam cum a facut in 2017.

Huawei pregateste noi senzori de imagine avansati pentru camera Mate 20 Pro, insa separat de asta intentioneaza sa foloseasca deasemenea inteligenta artificiala pentru a face poze si mai bune. Mai mult decat atat, cei de la Huawei vor integra in premiera o functie care permite aplicarea de efect bokeh pentru clipurile video, aceasta ultima functie urmand a fi una dintre cele mai importante care va fi anuntata pentru noul model de smartphone premium.

Huawei: Lovitura DURA pentru Apple si Samsung

Huawei are deja de mai bine de 6 luni telefonul cu cea mai buna camera din industria smartphone, iar pentru Mate 20 Pro vrea sa detina exact acelasi titlu pana anul viitor, cand Samsung GALAXY S10 va fi lansat. Cum a reusit Huawei sa intreaga Apple si Samsung in ceea ce priveste calitatea camerelor pentru smartphone e greu de spus, insa avand in vedere ambitiile chinezilor, e destul de clar ca pentru noul telefon vor fori sa detina in continuare titlul.

Huawei se pregateste sa-si anunte noile telefoane in data de 16 octombrie in cadrul unei conferinte care este organizata la Londra, insa nu toate modelele din serie vor fi puse in vanzare si in toata Europa. Deocamdata nu se stie sigur cat ar urma sa ceara Huawei pentru noul MATE 20 Pro, dar se speculeaza ca pretul de vanzare ar trebui sa fie de 950 – 1000 de euro, in ton cu ceea ce se cere acum pe telfeoanele premium de la competitorii chinezilor.

This post was last modified on sept. 30, 2018, 9:47 PM 21:47

Disqus Comments Loading...