Huawei: Lovitura DURA pentru Apple si Samsung

Huawei se pregateste sa dea o lovitura extrem de dura companiilor Apple si Samsung, iata ce schimbare importanta pregateste compania chinezeasca pentru clienti.

huawei camera apple samsung

Huawei pregateste o lovitura foarte dura pentru Apple si Samsung cu noul model de smartphone Huawei Mate 20 Pro, insa competitorii chinezilor probabil au o idee cu privire la ceea ce trebuie sa se astepte. Mai exact, conform unor informatii aparute astazi, Huawei urmeaza sa integreze in Mate 20 Pro o noua camera extrem de buna in comparatie cu ceea ce este oferit in iPhone XS si Samsung GALAXY Note 9, cam cum a facut in 2017.

Huawei pregateste noi senzori de imagine avansati pentru camera Mate 20 Pro, insa separat de asta intentioneaza sa foloseasca deasemenea inteligenta artificiala pentru a face poze si mai bune. Mai mult decat atat, cei de la Huawei vor integra in premiera o functie care permite aplicarea de efect bokeh pentru clipurile video, aceasta ultima functie urmand a fi una dintre cele mai importante care va fi anuntata pentru noul model de smartphone premium.

Huawei: Lovitura DURA pentru Apple si Samsung

Huawei are deja de mai bine de 6 luni telefonul cu cea mai buna camera din industria smartphone, iar pentru Mate 20 Pro vrea sa detina exact acelasi titlu pana anul viitor, cand Samsung GALAXY S10 va fi lansat. Cum a reusit Huawei sa intreaga Apple si Samsung in ceea ce priveste calitatea camerelor pentru smartphone e greu de spus, insa avand in vedere ambitiile chinezilor, e destul de clar ca pentru noul telefon vor fori sa detina in continuare titlul.

Huawei se pregateste sa-si anunte noile telefoane in data de 16 octombrie in cadrul unei conferinte care este organizata la Londra, insa nu toate modelele din serie vor fi puse in vanzare si in toata Europa. Deocamdata nu se stie sigur cat ar urma sa ceara Huawei pentru noul MATE 20 Pro, dar se speculeaza ca pretul de vanzare ar trebui sa fie de 950 – 1000 de euro, in ton cu ceea ce se cere acum pe telfeoanele premium de la competitorii chinezilor.

11 COMENTARII

  1. Desene, saracul de tn, cat de fristrat esti.. ia-ti o vacanta sa-ti revii ca esti frustrat rau.. imi inspiri mila.. te compatimesc.. si ai si o gandire bolnava catalogand o clasa sociala dupa gusturi, placeri si posibilitati.. take a xanax ffs and go to sleep forever..

  2. Un telefon nu sta numai intr-o camera, camera duala sau tripla. Nici nu vreau sa aud de huawei. Am avut mate8 care a avut probleme grave de soft, noroc cu garanția, am primit negație de la service și mi-am cerut banii inapoi dați pe telefon. Pentru mine huawei e non grata pe viața!!!

  3. Momentan folosesc un Iphone8 plus, dar am avut și telefoane cu sistem android, exclusiv din clasa premium a brandurilor consacrate. Dar ce am pățit cu mate8 cumpărat chiar după lansare, nu am pățit absolut cu nici un telefon din clasa premium. Oricine ar judeca la fel după cele întâmplate in cazul meu

  4. Îmi pare rău pt tine!
    Eu am inceput cu P8 și am toată seria, inclusiv Mate 10Pro.
    Așa cum Apple nu mai oferă update-uri pt modelele vechi, așa și cu P8: a rămas în urmă tare cu os.
    Mate10pro e cu totul alta poveste!! M-a făcut să uit de Apple și Samsung.
    Abia aștept Mate 20Pro…

  5. are dreptate desene animate,eu am mate 8 cu 4 gb ram si 64 gb rom si merge perfect dupa 2 ani de utilizare,nu simt nevoia sa fac update.pana la urma toate smartphone-urile sunt la fel

  6. Între generațiile P8/Mate 8 și P20/Mate 20 e diferență de la cer la pământ. Și de ani, și de funcții, și de calitate, și de soft. Sigur ai să rămâi impresionat acum de ce are Huawei, dar na… dacă îți place iPhone 8…asta e. ?

  7. mate8 era flagship-ul huawei pe atunci, ca și p20 pro acum. Avea performanțe sensibil egale in comparație cu celelalte branduri android

  8. Cum un tel nu sta numai in os.. Ca doar atat are bunicel iphone, raportat la cat costa.. In rest multe tel cu android si mult mai ieftine se cam pisa pe mar la multe aspecte.. Norocu astora ca e multi’ . . Pe lumea asta de cumpara iphone