Pretul Huawei MATE 20 Pro NU va fi Atat de MARE

Huawei MATE 20 Pro nu va avea un pret de vanzare chiar atat de mare precum isi imagineaza multa lume, noul smartphone urmand a fi vandut la o valoare rezonabila.

Huawei MATE 20 Pro pret

Huawei MATE 20 Pro a avut dezvaluite cam toate noutatile importante zilele acestea, dar una dintre marile necunoscute legate de telefon este pretul, si multi se intreaba cat vor cere chinezii pentru el. Ei bine conform unui website israelian, Huawei MATE 20 Pro nu urmeaza sa fie chiar atat de scump precum isi imagineaza multa lume, ba din contra, va fi destul de apropiat de cele percepute pentru telefoane ca iPhone XS Max, sau Samsung GALAXY Note 9.

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa coste, conform acestui webste, undeva intre 950 – 1000 de euro in momentul lansarii, adica undeva prin preajma valorii asteptate de catre cam toti cei care urmaresc cu atentie noutatile despre telefon. Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aduca un numar surprinzator de mare de noutati pentru fanii Huawei din intreaga lume, iar anuntul privind practicarea unui pret mai mic decat cel al iPhone XS este de bun augur.

Pretul Huawei MATE 20 Pro NU va fi Atat de MARE

Huawei MATE 20 Pro la un pret de 950 de euro va pune probleme extrem de mari pentru Samsung GALAXY Note 9, care are exact acelasi pret, dar nu ofera nici pe departe la fel de multe noutati precum telefonul chinezilor. E posibil sa existe si diferente notabile pe partea de calitate, insa ceea ce vor primi clientii Huawei MATE 20 Pro in comparatie cu cei ai Samsung va merita fara discutie chiar si o diferenta mica de bani, in plus, care ar trebui platita la achizitie.

Huawei MATE 20 Pro este anuntat a veni cu unele premiere, un procesor de 7nm, incarcare rapida mai rapida, deblocare folosind vocea, cititor de amprente ultrasonic in ecran, plus alte noutati care nu sunt chiar premiere. Adunand tot ceea ce s-a aflat pana acum in legatura cu Huawei MATE 20 Pro, noul smartphone se anunta a fi ceva ce merita urmarit cu mare atentie, si ceva ce ar putea pune probleme chiar si pentru compania Apple.