X

Samsung. PROBLEMA URIASA pe care NIMENI nu o Prevestea

Samsung. O problema uriasa afecteaza compania coreeana in momentul de fata, iar ea este una pe care nimeni nu putea sa o prevada, pentru ca vorbim despre un act de tradare facut de catre un partener al companiei. Mai exact, v-am spus zilele trecute ca angajatii unei compani au vandut documente secrete cu designul Samsung GALAXY X, acolo fiind descrise in detaliu tehnologiile folosite pentru a crea telefonul pliabil care va fi lansat in luna martie.

Samsung. Conform procurorilor din Coreea de Sud, secretele companiei coreene au fost vandute pentru suma de aproape 14 milioane de dolari, iar asa telefonul pliabil va putea fi copiat mult mai usor de catre chinezi. Spun chinezi, pentru ca secretele industriale ale Samsung au fost vandute catre o companie din China, iar multumita acestei tradari, companii precum Huawei, Vivo, Oppo, etc, au ocazia de a isi lansa telefoane pliabile proprii pe piata in 2019.

Samsung. PROBLEMA URIASA pe care NIMENI nu o Prevestea

Samsung. Acum cativa ani compania fura secrete industriale de la TSMC pentru a-si produce procesoarele folosind un proces de fabricatie de 14nm, iar acum secretele sale sunt furate de catre chinezi. Desigur ca problemele de acest gen se intampla si la alte companii mari din Asia, insa in cazul celor de la Samsung vorbim despre furtul unor secrete industriale pentru un telefon care urma sa schimbe industria smartphone, insa iata ca alti producatori vor putea copia inovatiile mult mai repede.

Samsung. In ciuda problemelor cu furtul secretelor Samsung GALAXY X, compania coreeana isi va lansa telefonul la inceputul anului viitor, grabind cel mai probabil aparitia pe piata inainte ca alte companii sa-si poata lansa telefoanele. Acesta este unul dintre cele mai serioase cazuri de furt industrial din ultimii ani, si desi pretul de vanzare al secretelor Samsung a fost mic, impactul financiar asupra companiei coreene va fi cu mult mai mare.

This post was last modified on dec. 1, 2018, 10:35 AM 10:35

Disqus Comments Loading...