Samsung GALAXY X. Caz IREAL de SPIONAJ, Angajati RETINUTI

Samsung GALAXY X. Un caz ireal de spionaj a fost confirmat de catre procurori, care au pus sub acuzare angajatii unei companii partenere a Samsung.

Samsung GALAXY X spionaj

Samsung GALAXY X. Un caz controversat de spionaj industrial, cu angajati retinuti de catre autoritati pentru investigatii, zguduie lumea IT din Coreea de Sud, si pune probleme foarte mari pentru cei de la Samsung. Procurorii din Coreea de Sud au pus sub acuzare 9 persoane deoarece ar fi vandut secrete industriale privind tehnologia folosita pentru a crea ecranul pliabil din Samsung GALAXY X, chinezii fiind cei care au platit pentru a afla cum vor produce coreenii noile componente.

Samsung GALAXY X. O companie numita Toptec are 9 angajati pusi sub acuzare de catre procurorii din Coreea de Sud, CEO-ul impreuna cu alti 8 angajati vanzand secretele Samsung catre companii din China. Toptec furnizeaza echipamente de fabricare a ecranelor pentru telefoane mobile, si ar fi avut acces la documente care descriu cum urma sa fie produs ecranul Samsung GALAXY X, angajatii sai vanzand aceste informatii printr-o firma fantoma pentru 13.85 milioane de dolari catre companii din China.

Samsung GALAXY X. Caz IREAL de SPIONAJ, Angajati RETINUTI

Samsung GALAXY X. Desigur ca Toptec a negat acuzatiile, insa probabil procurorii au fost sesizat de catre Samsung in legatura cu aceasta problema, si probabil cei de acolo au aflat ca documentele lor au ajuns la alte companii. Problema cea mai mare este ca sute de milioane de dolari, sau poate chiar miliarde, plus ani de munca pierduti pentru a avea un avantaj cu Samsung GALAXY X in fata competitorilor s-au dus „pe apa sambetei” din cauza unor coreeni care au vandut totul pentru 14 milioane de dolari.

South Korean prosecutors on Thursday said they have indicted nine people on suspicion of leaking Samsung Electronics Co Ltd flexible display technology to a Chinese company. The Suwon District Prosecutors’ Office has charged the chief executive and eight employees of supplier Toptec Co Ltd for selling information earlier this year about Samsung’s organic light-emitting diode (OLED) panels. The group are accused of forming a separate shell company that received information on the use of equipment and drawings of panels obtained from Samsung subsidiary Samsung Display, and which sold some of the documents in China for 15.5 billion won ($13.85 million).

Samsung GALAXY X. Adevarul este ca au inceput sa fie destul de curioase anunturile companiilor chinezesti care pregatesc telefoane pliabile atat de repede dupa ce Samsung s-a chinuit ani de zile cu asemenea dispozitive. Acum Samsung probabil ca nu prea mai poate face prea multe pentru a asigura pentru Samsung GALAXY X avantajul tehnologic la care spera, insa acum cativa ani ea a furat de la TSMC tehnologia pentru a produce procesoare de 14nm, asa ca nu e tocmai „curata”.

Articolul precedentApple si Elvis iti arata o functie TARE a iPhone
Articolul următoreMAG. Samsung are Telefoanele cu 1700 LEI REDUCERE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.