Samsung GALAXY X. Caz IREAL de SPIONAJ, Angajati RETINUTI

Samsung GALAXY X. Un caz ireal de spionaj a fost confirmat de catre procurori, care au pus sub acuzare angajatii unei companii partenere a Samsung.

Samsung GALAXY X spionaj

Samsung GALAXY X. Un caz controversat de spionaj industrial, cu angajati retinuti de catre autoritati pentru investigatii, zguduie lumea IT din Coreea de Sud, si pune probleme foarte mari pentru cei de la Samsung. Procurorii din Coreea de Sud au pus sub acuzare 9 persoane deoarece ar fi vandut secrete industriale privind tehnologia folosita pentru a crea ecranul pliabil din Samsung GALAXY X, chinezii fiind cei care au platit pentru a afla cum vor produce coreenii noile componente.

Samsung GALAXY X. O companie numita Toptec are 9 angajati pusi sub acuzare de catre procurorii din Coreea de Sud, CEO-ul impreuna cu alti 8 angajati vanzand secretele Samsung catre companii din China. Toptec furnizeaza echipamente de fabricare a ecranelor pentru telefoane mobile, si ar fi avut acces la documente care descriu cum urma sa fie produs ecranul Samsung GALAXY X, angajatii sai vanzand aceste informatii printr-o firma fantoma pentru 13.85 milioane de dolari catre companii din China.

Samsung GALAXY X. Caz IREAL de SPIONAJ, Angajati RETINUTI

Samsung GALAXY X. Desigur ca Toptec a negat acuzatiile, insa probabil procurorii au fost sesizat de catre Samsung in legatura cu aceasta problema, si probabil cei de acolo au aflat ca documentele lor au ajuns la alte companii. Problema cea mai mare este ca sute de milioane de dolari, sau poate chiar miliarde, plus ani de munca pierduti pentru a avea un avantaj cu Samsung GALAXY X in fata competitorilor s-au dus “pe apa sambetei” din cauza unor coreeni care au vandut totul pentru 14 milioane de dolari.

South Korean prosecutors on Thursday said they have indicted nine people on suspicion of leaking Samsung Electronics Co Ltd flexible display technology to a Chinese company. The Suwon District Prosecutors’ Office has charged the chief executive and eight employees of supplier Toptec Co Ltd for selling information earlier this year about Samsung’s organic light-emitting diode (OLED) panels. The group are accused of forming a separate shell company that received information on the use of equipment and drawings of panels obtained from Samsung subsidiary Samsung Display, and which sold some of the documents in China for 15.5 billion won ($13.85 million).

Samsung GALAXY X. Adevarul este ca au inceput sa fie destul de curioase anunturile companiilor chinezesti care pregatesc telefoane pliabile atat de repede dupa ce Samsung s-a chinuit ani de zile cu asemenea dispozitive. Acum Samsung probabil ca nu prea mai poate face prea multe pentru a asigura pentru Samsung GALAXY X avantajul tehnologic la care spera, insa acum cativa ani ea a furat de la TSMC tehnologia pentru a produce procesoare de 14nm, asa ca nu e tocmai “curata”.

10 COMENTARII

  1. Si eu cand ziceam la friaerii de pe aici ca lucrurile se stiu de mult timp …
    Noi aflam ca apple scoate apple watch cu 1 an inainte, Samsung afla cu 2-3 ani si tot asa…
    Cand vom afla ca Apple va lansa peste 1 an ochelarii AR, samsung deja lucreaza la copia lor

  2. Ma Srb …. esti chiar ……
    Pai de la Samsung au furat nu de la Apple !!!
    Tu asa ai pus problema ca si cum de la Apple se fura !!!!
    Hai sictir

  3. Eu nu cred ca Apple are asemenea scapari , mergi cu pluta Srb , bati campii aiurea , asta are momente cand se trezeste din cama profunda si retraieste fragmente din certurile lui cu fanii Samsung ,, doamane ce afectat e asta ???

  4. Paranoic Serebehehe… Se pare că el paște cânepă și nu doar iarbă ??
    Samsung a venit cu ceasul smart înainte de Apple. În plus Apple a venit cu ceasul lor cu câțiva ani după Google. Dar deh… Serebehehe nu poate dacă nu minte.

  5. Se știe foarte bine cine pe cine spionează! Apple a incerînc acum 2-3 ani sa ” împrumute” tehnologia și arhitectura procesorului Exynos octa corect a celor de la Samsung,dup dce cei de la Samsung le tăiase craca cu ruperea contractului pentru display uri către Apple.Acum cei de la Huawei dar nu numai ,sunt in scandal monstru de spionaj industrial ,de ” împrumutat” tehnologie avansata din Korea de Sud,culme de la Nr 1 in lume in materie de displyd,adica Samsung!!!!