Samsung GALAXY FOLD. SURPRIZA pentru Telefonul Pliabil

Samsung GALAXY FOLD. O surpriza foarte importanta pentru telefonul pliabil al coreenilor a fost dezvaluita astazi, iata ce planuri au cu viitorul smartphone.

Samsung GALAXY FOLD

Samsung GALAXY FOLD. Telefonul pliabil al companiei coreene ramane tot timpul in atentia lumii intregi multumita tuturor informatiilor care continua sa apara cu privire la pregatirea lansarii sale pe pietele globale. In aceasta idee, astazi aflam ca Samsung GALAXY FOLD este cea mai recenta denumire inregistrata de catre coreeni pentru noul model de smartphone, ea fiind facuta in data de 28 noiembrie in Turcia, deci cu doar doua zile in urma.

Samsung GALAXY FOLD. Interesanta este faptul ca pana acum aceasta denumire nu a fost folosita de catre coreeni pentru a prezenta telefonul pliabil, ei parand sa fie mai concentrati pe Infinity Flex decat pe altceva. Totusi, din moment ce Huawei si LG au inceput deasemenea sa inregistreze denumiri pentru telefoanele lor pliabile, se pare ca Samsung GALAXY FOLD ar putea fi luata in considerare ca denumire pentru acest nou produs asteptat de catre multi.

Samsung GALAXY FOLD. SURPRIZA pentru Telefonul Pliabil

Samsung GALAXY FOLD. Aceasta denumire nu ar fi fost luata pana acum in considerare pentru folosire de catre managerii Samsung, sau cel putin asta stim dintr-o serie de informatii anterioare venite de la ei.  In ciuda acestui lucru, se pare ca Samsung GALAXY FOLD este avuta in vedere ca posibila denumire, mai ales ca Huawei si LG au brevetat marci cu renumirile Flex in ele, iar Samsung probabil vrea sa se diferentieze totusi cumva de competitori.

Samsung GALAXY FOLD nume

Samsung GALAXY FOLD. Denumirea in sine ar fi foarte potrivita pentru dispozitiv, pentru ca prezinta cat se poate de clar ceea ce este el capabil sa ofere pentru clienti in materie de functionalitate. Acestea fiind spuse, Samsung GALAXY FOLD este asteptat pentru lansare in cadrul Mobile World Congress 2019 din Barcelona, vanzarile urmand a incepe undeva in cursul lunii martie, in timp ce pretul de distributie ar trebui sa fie situat in jurul valorii de 1700 de euro, foarte mare.