X

Samsung GALAXY Fold. EXCLUSIV, PRETUL in Europa

Samsung GALAXY Fold. Pretul in europa pentru noul model de smartphone pliabil a fost dezvaluit astazi pentru a ne speria putin, deoarece afirmatiile unui manager al coreenilor sunt cat se poate de adevarate. Saptamana trecuta v-am spus ca un manager serios al Samsung a declarat ca pretul telefonului pliabil ar putea fi dublu fata de cel al unui smartphone premium obisnuit, iar informatiile furnizate de catre un partener al coreenilor despre Samsung GALAXY Fold spun acelasi lucru.

Samsung GALAXY Fold. Pretul din Europa pentru noul model de smartphone al coreenilor urmeaza sa fie de 2000 de euro, urias, dar vorbim totusi despre un telefon pliabil care vine cu foarte multe inovatii pentru clienti. 2000 de euro este pretul pe care doar versiunea de baza a Samsung GALAXY Fold il va avea, iar asta pentru ca in functie de configuratie, pretul final ar putea fi cu mult mai mare de atat, putand ajunge chiar si pana la 3000 de euro.

Samsung GALAXY Fold va avea un pret foarte mare in Europa

Samsung GALAXY Fold. Am fost avertizati din timp ca noul model de smartphone va costa minim 1800 de euro, insa iata ca in realitate urmeaza sa coste cam 2000 de euro, adica undeva pe la 9000+ LEI in Romania. Samsung va justifica fara dubiu acest pret urias prin inovatiile hardware si software pe care le include in Samsung GALAXY Fold, insa din pacate asta nu va convinge foarte multi oameni sa plateasca suma uriasa de bani pentru acest nou produs.

The first smartphone folding of the manufacturer, which according to rumors could have two 2190 mAh batteries, for a total of 4380 mAh, would have to pay so much, even around 2000 euros . On the other hand, it can count on an important innovation: if this technology were to take hold, we will probably witness a fall in prices, especially in the case of “intervention” by other brands and the consequent competition.

Samsung GALAXY Fold. Pretul de vanzare in Europa urmeaza sa fie dublu in comparatie cu cel al telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10, deci afirmatiile managerului companiei Samsung se vor dovedi a fi 100% adevarate, in final. Nu stiu cati oameni chiar credeau ca Samsung GALAXY Fold va fi atat de scump, insa cei care se asteptau ca pretul sa fie mai mic, au parte acum de o veste foarte proasta, pentru ca vor trebui sa scoata multi bani din buzunare, daca vor telefonul.

Samsung GALAXY Fold. Prezentarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, insa lansarea efectiva in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin aprilie, cel mai devreme.

This post was last modified on ian. 27, 2019, 2:37 PM 14:37

Disqus Comments Loading...