Samsung GALAXY S10. Clona ce ARATA Noul Design

Samsung GALAXY S10. O noua clona fabricata in China ne arata noul design pe care viitorul telefon al coreenilor il va aduce pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10 clona design

Samsung GALAXY S10. O noua clona pentru telefonul premium pregatit pentru lansare de catre compania Samsung apare intr-un clip video pentru a ne arata schimbarile ce vor veni pentru utilizatori. Desigur ca nu toate, pentru ca aceste clone sunt cu mult mai ieftine decat produsele reale pe care le copiaza, astfel ca in clona pentru Samsung GALAXY S10 vedem doar anumite elemente de design preluate din telefoanele principale care vor ajunge la clienti.

Samsung GALAXY S10. In clipul video de mai jos puteti vedea o clona care reproduce aproape fidel carcasa care urmeaza sa fie folosita pentru noul model de smartphone, insa nu si ecranul, care e cu mult diferit. Carcasa Samsung GALAXY S10 va avea o camera tripla ascunsa in interiorul sau, iar ea va semana foarte bine cu ceea ce vedem in clipul video de mai jos, diverse concepte facute in baza unor schite ale produselor reale confirmand fara dubiu acest lucru.

Samsung GALAXY S10 are noul design prezentat de o prima clona din China

Samsung GALAXY S10. In ceea ce priveste ecranul, puteti observa si singuri ca nu exista o actualizare pentru design, astfel ca tot ceea ce vedem este identic cu ceea ce a fost oferit pentru seria S9, chiar si in clone. De ce au decis producatorii de clone sa nu actualizeze design-ul pentru clonele pe care le-au produs pentru Samsung GALAXY S10 e greu de spus, insa cel mai probabil reducerea costurilor este motivul pentru care design-ul nu a fost copiat 100% fidel.

Samsung GALAXY S10. Aceasta nu este prima clona a viitorului telefon pregatit de catre compania coreeana, insa este una care ne arata destul de bine schimbarea de design, cel putin pentru carcasa. Avand un pret de doar putin peste 100 de dolari in China, clona pentru Samsung GALAXY S10 nu e tocmai scumpa, si e destul de usor de inteles de ce nu e tocmai o copie fidela pentru produsul care va fi lansat de catre coreeni, dar prezinta un preview destul de interesant.