Samsung GALAXY FOLD. CONCURENTA Pregatita de Apple

Samsung GALAXY FOLD. Un telefon pliabil concurent este pregatit de catre Apple, dar iata de ce va fi chiar opusul a ceea ce face compania Samsung.

Samsung GALAXY FOLD apple

Samsung GALAXY FOLD. Viitorul telefon pliabil care va fi lansat de catre compania coreeana are deja in proces de dezvoltare un competitor in cadrul laboratoarelor celor de la Apple, insa se pare ca este un produs complet diferit. Dupa cum probabil stiti deja, Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa fie un telefon pliabil care are doua ecrane ce se pliaza unul este celalalt, un al treilea ecran fiind montat in afara exteriorul carcasei pentru a permite folosirea sa si cand e inchis.

Samsung GALAXY FOLD. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum ar putea arata primul telefon pliabil creat de catre cei de la Apple, insa nu trebuie sa va cramponati prea mult in design, pentru ca versiunea finala ar putea fi diferita. Totusi, important de retinut aici este faptul ca Apple se gandeste cum sa creeze un telefon pliabil al carui ecrane se pliaza spre exterior, nu spre interior, deci modalitatea de functionare ar urma sa fie complet opusa celei din Samsung GALAXY FOLD.

Samsung GALAXY FOLD are un competitor complet opus pregatit de Apple

Samsung GALAXY FOLD apple pliabil

Samsung GALAXY FOLD. Daca pentru smartphone-ul coreenilor este aleasa calea cea mai simpla de a face un telefon pliabil, cei de la Apple aleg calea cea mai grea de a dezvolta un asemenea model de telefon. Compania Apple vrea sa indoaie ecranele flexibile in sens complet invers, sa le dezactiveze in timp ce sunt folosite, si sa le faca rezistente la zgarieturi, lovituri, etc, ceea ce Samsung GALAXY FOLD nu va avea, deci procesul de dezvoltare va fi mult mai complicat.

Samsung GALAXY FOLD. Avand in vedere modul in care isi gandeste Apple telefoanele, e foarte posibil sa foloseasca ecrane flexibile si de la alt producator decat Samsung, dar totul numai daca le va putea cumpara si in cantitati mari. In momentul de fata, pentru cei de la Apple exista doar brevete de inventie si zvonuri, insa americanii tin intotdeauna secretele cele mai importante sub cea mai stricta paza, pentru a oferi si cele mai importante surprize, in final.

Samsung GALAXY FOLD. Desi Apple se chinuie sa aduca pe piata un competitor pentru Samsung GALAXY FOLD, in final, coreenii vor avea un avantaj mare in fata lor, dar ramane de vazut si cat va fi de util.

3 COMENTARII

  1. Ce nu intelege lumea este ca exista clientii care vor continua sa foloseasca Apple, care vor continu sa foloseasca Samsung, Huawei si altele indiferent de ce va face concurenta. Sunt clientii care raman cu acel brand indiferent de cum arata noul produs sau ce face.
    Mai este a doua categorie de client care schimba brandul fara stres – azi iPhone, maine Samsung, dupa Huawei, inapoi la iPhone, mergem la Xiaomi, etc. Acesti clienti schimba unitatie pentru ca “cel nou de la X firma a re 3 camere”, sau “are 4000 de megapixeli” si tot asa.
    Voi aici va certati intre voi “ca chiorii” ca “Samsung nu inoveaza”, “Apple nu mai scoate nimic nou”, “Huawei fura”, etc. Hai sa va spun ceva – nici una din firme nu a inventat ecranul tacti! nici una nu a inventat bateria! nici una nu a inventat aplicatiile! Totul exista si din cand in cand apare cate o persoana care stie cum sa re-utilizeze ceva existent – asta e marele geniu al unora.