Samsung GALAXY S10. AVANTAJ URIAS fata de Huawei, OnePlus

Samsung GALAXY S10. Telefoanele coreenilor au un avantaj urias fata de telefoanele Huawei si OnePlus, iata ce dezvaluie acest clip video despre telefoane.

Samsung GALAXY S10 amprente

Samsung GALAXY S10. Un test foarte interesant ne arata astazi cat de bune sunt cititoarele de amprente ultrasonice si optice integrate in noile telefoane ale Samsung, dar si in Huawei MATE 20 Pro, sau OnePlus 6T. Samsung GALAXY S10 si Huawei MATE 20 Pro au cititoare de amprente ultrasonice, insa cu tehnologii diferite, in timp ce OnePlus 6T are un cititor de amprente optic, de calitate inferioara, iar acest lucru este cat se poate de usor de observat.

Samsung GALAXY S10. La o analiza sumara, telefonul coreenilor pare sa se deblocheze la fel de rapid precum OnePlus 6T, insa in mod clar mult mai rapid decat Huawei MATE 20 Pro, ceea ce este oarecum normal. Samsung GALAXY S10 are un cititor de amprente Qualcomm de generatia a 2-a, iar Huawei MATE 20 Pro are unul de prima generatie, diferente mari fiind intre recunoasterea efectiva a amprente in diverse situatii de utilizare obisnuita.

Samsung GALAXY S10. AVANTAJ URIAS fata de Huawei, OnePlus

Samsung GALAXY S10. Separat de faptul ca Huawei MATE 20 Pro are un cititor de amprente care recunoaste mai greu amprentele, el nu reuseste sa le recunoasca deloc in anumite situatii. Mai exact, recunoasterea amprentelor este imposibila atunci cand exista apa pe ecran in zona in care se afla cititorul, sau daca degetele sunt uleioase, Samsung GALAXY S10 facand deblocarea fara probleme, in timp ce OnePlus 6T nu poate sa faca deblocarea, la fel ca telefonul Huawei.

Samsung GALAXY S10. In momentul de fata telefonul coreenilor are cel mai bun cititor de amprente integrat in ecranele telefoanelor mobile, iar asta ii ofera un foarte mare avantaj in fata celorlalte modele existente pe piata. Decizia coreenilor de a amana implementarea unui cititor de amprente in propriile telefoane pana in momentul lansarii Samsung GALAXY S10 pare sa fi fost una foarte buna, pentru ca reuseste sa le ofere clientilor cea mai buna experienta de folosire pentru produse.

Samsung GALAXY S10. E foarte posibil ca Huawei sa adopte aceasta tehnologie si in Huawei P30 PRO in aceasta primavara, insa deocamdata nu a fost confirmat acest lucru de catre vreun zvon.