X

UBER. Noua Frunctie GROZAVA pe care o vei IUBI

UBER. Platforma de ridesharing trece printr-o serie de probleme in Romania in momentul de fata, insa va trece in curand peste ele, chiar daca rezultatele alegerilor europarlamentare din Romania a cam da peste cap planurile. Chiar si asa, UBER va beneficia in curand de o noua ordonanta de urgenta care ii va reglementa activitatea de ridesharing in Romania, insa intre timp vorbim despre o noua functie grozava ce va fi oferita in aplicatie.

UBER. Aplicatia urmeaza sa aiba lansata in curand o noua functie care va oferi posibilitatea de a adauga anumiti soferi intr-o lista soferi favoriti cu care am avut parte de cea mai buna experienta in timpul curselor. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata interfata pentru adaugarea unui sofer in aceasta lista, un buton special fiind adaugat in interfata pe care aplicatia UBER o afiseaza dupa finalizarea unei cursei facute prin platforma.

UBER. Noua Frunctie GROZAVA pe care o vei IUBI

UBER. Functia le va permite utilizatorilor sa aleaga respectivul sofer pentru a face in viitor curse cu el, daca este liber, ideea in sine fiind una foarte buna, si cu siguranta va fi apreciata de catre utilizatori. Practic, atunci cand vom mai dori sa facem vreo cursa prin platforma, vom avea posibilitatea de a alege direct unul dintre soferii din lista celor favoriti, iar daca el e liber in platforma UBER, atunci va fi selectat pentru a ne duce la destinatia dorita.

UBER. Deocamdata aceasta functie a fost descoperita dupa analizarea codului sursa al aplicatiei, si nu exista vreo informatie oficiala cu privire la momentul in care va fi lansata pentru cei care folosesc platforma. Chir si asa, privind modul in care aceasta functie este implementata de catre cei de la UBER, e destul de clar cum o vom avea disponibila cand va fi oferita in mod oficial, asa ca n-ar prea trebui sa existe dubii cu privire la ea.

UBER. Ca sa fiu sincer, functia aceasta trebuia sa fie implementata de foarte mult timp de catre compania americana, insa e totusi bine ca ea este oferita chiar si acum, si vor exista destule laude pentru ea.

This post was last modified on iun. 7, 2019, 1:00 PM 13:00

Disqus Comments Loading...