X

UBER. ASA vor ARATA Elicopterele TAXI (FOTO)

UBER. Probabil ati aflat deja inca de saptamana trecuta ca platforma de ridesharing va lansa si un serviciu de taximetrie pentru elicoptere, iar asta pentru ca inclusiv cei bogati au nevoie de asa ceva, cel putin in unele tari. Daca saptamana trecuta n-au aparut prea multe detalii privind elicopterele taxi pe care UBER vrea sa le lanseze, ei bine iata ca lucrurile s-au schimbar, iar acum vedem si o serie de imagini cu aceste modele.

Noile elicoptere UBER pentru serviciul de taxi aerian.

UBER. Imaginile de mai jos sunt prezentate ca fiind design-urile ideale pe care compania ar vrea sa le vada pentru elicopterele taxi care vor forma flota UBER Air in momentul in care serviciul va fi lansat. UBER a lucrat timp de cativa ani pana sa ajunga la design-ul actual pentru viitoarele elicoptere taxi pe care le va oferi pentru serviciul de ridesharing aerian, si puteti vedea ca diferente foarte mari fata de interioarele masinilor nu prea exista.

UBER. ASA vor ARATA Elicopterele TAXI (FOTO)

Interiorul elicopterelor UBER pentru serviciul de transport aerian.

UBER. Serviciul de ridesharing pentru elicoptere urmeaza sa fie oferit pentru transportul pe distante mici, de cativa zeci de kilometri, si desigur ca va fi suficient de scump incat totul sa merite. Elicopterele pe care UBER le va oferi pentru serviciul sau vor avea doar patru locuri pentru pasageri, dar si spatiu pentru bagaje, iar spre deosebire de avioanele private, in aceste mijloace de transport nu vor exista persoane care sa serveasca ceva in timpul zborului.

Pozitionarea pasagerilor in elicopterele UBER pentru serviciul de transport aerian.

UBER. Acest serviciu de ridesharing cu elicoptere va fi lansat in 9 iulie pentru cei care vor sa calatoreasca rapid intre Manhattan si aeroportul JFK din New York, insa ceea ce vedem in imagini va fi lansat abia in 2023. Zborurile facute cu elicopterul intre cartierul din New York si aeroport vor dura 8 minute, iar UBER va percepe o taxa de 200 – 225 de dolari per pasager, suficient de putin pentru ca destui americani cu salarii peste medie sa-si permita transportul rapid.

UBER. Trecerea la un serviciu de taxi aerian era urmatorul pas logic pentru compania americana, si iata ca il face, insa elicopterele sale personalizate sunt deocamta prea departe de a fi folosite pentru serviciu.

This post was last modified on iun. 17, 2019, 10:41 AM 10:41

Disqus Comments Loading...