X

Yango Incepe cu Stangul in Romania, ce PROBLEME au Masinile

Yango a fost lansat in Romania ieri, compania de taxi detinuta de catre Yandex venind ca un competitor pentru UBER, Bolt, Clever Taxi, ceea ce este foarte bine. Din pacate, numarul masinilor disponibile pentru Yango in momentul de fata in Bucuresti este insuficient, astfel ca unii dintre cei care au vrut sa incerce serviciul, n-au prea avut noroc.

Yango le afisa utilizatorilor mesaje conform carora nu exista masini disponibile pentru a le prelua cursa, ceea ce e oarecum normal pentru un serviciu aflat la inceput de drum. Yango nu are soferi proprii, ci colaboreaza cu firme de transport din Bucuresti pentru a-si oferi serviciile, deci e limitata la numarul de parteneri disponibili la acestea.

Yango va avea cu siguranta mai multe masini in viitor in Bucuresti, si va putea deveni o alternativa reala pentru UBER, Bolt, Clever Taxi in Romania in viitor. Desigur ca nu se stie deocamdata de cat timp va fi nevoie pentru ca Yango sa acopere cererea de masini existenta in randul celor dornici sa testeze serviciul, dar peste vara lucrurile ar trebui sa se stabilizeze.

This post was last modified on iun. 28, 2019, 5:57 PM 17:57

Disqus Comments Loading...