X

Planeta Marte. Iata CUM iti TRIMITI Numele in Spatiu cu NASA

Planeta Marte. NASA a pornit o campanie foarte interesanta care le permite oricaror persoane interesate sa isi trimita numele catre planta rosie, sa o poata face prin simpla completare a unui formular online. Pana in momentul de fata nu mai putin de 9 milioane de cereri au fost inregistrate din partea celor care sunt interesati sa-si trimita numele in spatiul cosmic, NASA promitand ca se va tine de cuvant, iar pe planeta Marte vor ajunge toate numele.

Planeta Marte. Totul face parte din campania celor de la NASA de a promova misiunea de anul viitor in cadrul careia urmeaza sa trimita un nou robot catre corpul ceresc pentru a investiga mai indeaproape suprafata. Pentru a va trimite numele pe planeta Marte trebuie sa va inregistrati prin aceasta pagina, indiferent din ce colt al planetei va aflati, iar NASA va avea grija sa va indeplineasca dorinta, pentru ca martienii sa afle cine sunteti.

Planeta Marte. Iata CUM iti TRIMITI Numele in Spatiu cu NASA

Boarding pass-ul care iti va duce numele pe planeta Marte multumita NASA.

Planeta Marte. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata si boarding pass-urle pe care cei de la NASA le-au creat pentru a face evenimentul ceva mai real, ei punand totul in aceeasi linie cu o simpla calatorie de avion. NASA vrea sa promoveze cat se poate de mult misiunea care ii va duce robotul catre planeta Marte, astfel ca icnearca sa atraga atentia lumii intregi chiar si cu aceste boarding pass-uri care vor duce numele multor oameni acolo.

Planeta Marte. Desigur ca NASA ar trebui sa si inregistreze momentul in care toate boarding pass-urile vor fi lansate pe corpul ceresc de catre robotul sau, ideea pe care o are agentia spatiala americana fiind una interesanta. NASA sustine ca va mai lasa deschise inscrierile pana la finalul acestei luni, asa ca daca doriti sa va trimiteti numele catre planeta Marte, mai aveti timp pana la inceput de octombrie pentru a va inscrie.

Planeta Marte. Misiunea care va duce si aceste nume catre planeta rosie va incepe in luna iulie a anului viitor, deci nu mai este mult de asteptat pana cand se va indeplini totul.

This post was last modified on sept. 13, 2019, 7:46 AM 07:46

Disqus Comments Loading...