X

ANUNT ULUITOR al NASA, Unde se Apropie de a Confirma Existenta Vietii

NASA cauta de ani si ani de zile dovezi ale existentei vietii dincolo de Pamant, insa pana in momentul de fata n-a reusit sa spuna cu certitudine ca acest lucru este posibil si nu doar o teorie fara vreun temei real. Daca pe planeta Marte cei de la NASA n-au gasit nici macar apa deocamdata, se pare ca pe luna Europa de din orbita planetei Jupiter au confirmat ca exista vapori de apa care se elibereaza in atmosfera, iar clipul video de mai sus explica totul.

NASA sustine ca sub suprafata inghetata a lunii Europa s-ar afla un ocean de apara, iar vaporii scapa printre crapaturile din gheata si ajung in atmosfera, si asa au putut fi detectati de catre agentia spatiala americana. Existenta apei pe orice fel de corp cosmic este un precursor al posibilei dovezi a existentei vietii, sau cel putin asta a spus NASA de cam fiecare data pana acum, deci e nevoie de o explorare mai amanuntita a lunii Europa in urmatorii ani.

NASA confirma existenta apei pe luna Europa a planetei Jupiter

NASA sustine ca oceanul care s-ar afla sub suprafata inghetata a lunii Europar ar putea avea si o dimensiune chiar dubla in comparatie cu suprafata tuturor oceanelor de pe Pamant. Totusi, indiferent de suprafata oceanului, sau a oceanelor de acolo, importanta este descoperirea apei, deoarece ea poate sustine viata, si fiind elementul care lipsea pana acum in toate descoperirile pentru a confirma existenta vietii dincolo de Pamant.

NASA a descoperit apa inghetata pe Luna, insa nu a confirmat ca acolo a existat vreodata viata, iar pana acum n-a mai descoperit nicaieri nici macar vapori de apa, deci vorbim despre ceva complet neasteptat. Desigur ca nici pe planeta Jupiter nu prea stim ce se intampla din moment ce toata atmosfera este acoperita de furtuni, astfel ca la suprafata ar putea fi chiar orice, poate inclusiv ascuns sub stratul extern, asa cum se intampla pe luna Europa.

NASA va dori cu siguranta sa afle daca exista viata pe luna Europa, insa fara a trimite o sonda pe suprafata acesteia cel mai probabil totul va ramane un foarte mare mister pentru o foarte lunga perioada de timp.

This post was last modified on dec. 7, 2019, 4:27 PM 16:27

Disqus Comments Loading...