X

BlackBerry Implicata cu Damon in Lansarea unei Motociclete Electrice

Blackberry, una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de telefoane mobile cu mai bine de un deceniu in urma, e implicata acum in dezvoltarea unei motociclete electrice impreuna cu o companie numita Damon Motorcycles.

Blackberry va furniza un software care are menirea de a detecta obiectele care se misca in apropierea bicicletei, calculandu-le directia si viteza pentru a-i putea alerta pe motociclisti in legatura cu aparitia unui potential pericol in drumul lor.

Hypersport Pro Electric Superbike este denumirea motocicletei la care Blackberry va lucra impreuna cu Damon, iar sistemul pe care il ofera compania canadiana este bazat pe o serie de senzori, camere, si inteligenta artificiala.

Blackberry a dezvoltat, practic, un sistem de siguranta pentru conducatorii auto, acesta avand menirea de a aduce mai multa siguranta pe drumuri pentru anticiparea posibilelor accidente si oferirea de alerte pentru evitarea lor.

Blackberry si Damon colaboreaza pentru a produce aceasta motocicleta electrica intr-o serie limitata, ea urmand a fi demonstrata in cadrul CES 2020 astfel incat oamenii sa isi poata face o idee cu privire la ceea ce vor primi.

Blackberry care a dezvoltat acest sistem este urmasa celebrei Research in Motion, cea care a produs telefoanele foarte sigure de acum peste 10 ani, insa ceea ce a ramas acum este o companie specializata pe software pentru alte companii.

This post was last modified on ian. 3, 2020, 4:14 PM 16:14

Disqus Comments Loading...