X

Sony UIMESTE cu o Masina ULUITOARE Prezentata la CES 2020

Sony a luat prin surprindere intreaga audienta a conferintei sale din cadrul CES 2020 si a prezentat o masina electrica si inteligenta cu numele VISION-S, ea fiind cam tot ceea ce si-ar dori un sofer fan al gadget-urilor, teoretic.

Masina VISION-S de la Sony are la baza un concept foarte similar cu cel al masinii M-Byte, despre care v-am vorbit ieri, ea vand tot bordul inlocuit de un imens ecran cu care pot interactiona atat soferul, cat si pasagerul din fata.

Sony a reusit sa faca si un design extrem de interesant pentru masina sa electrica si inteligenta, el semanand intr-o anumita masura cu cel al masinilor de la Tesla, insa chiar si asa, arata surprinzator de bine pentru o prima incercare.

Sony VISION-S are nu mai putin de 33 de senzori montati atat in masina, cat si in exteriorul sau pentru a le oferi soferilor si pasagerilor cea mai buna experienta, atat pentru condus, cat si pentru a se bucura de drum.

Sony a construit aceasta masina in parteneriat cu producatorul de componente auto Magna, insa nu a oferit vreun detaliu cu privire la o posibila lansare a sa, ceea ce a lasat lumea cu multe semne de intrebare.

Sony ar putea avea foarte mult succes cu VISION-S daca ar putea sa o lanseze si la un pret care sa nu sperie mi toata lumea, dar ramane de vazut ce anume va mai spune compania in legtura cu masina sa foarte interesanta.

This post was last modified on ian. 7, 2020, 8:33 AM 08:33

Disqus Comments Loading...