X

Orange: Clientii Romani AFECTATI SERIOS de o Decizie a Telekom

Orange are clientii din Romania afectati serios de o decizie foarte importanta luata de catre cei de la Telekom, iar asta fara ca ei sa poata face ceva pentru a corecta situatia, pentru ca problema e una terta. Orange are un acord cu cei de la Telekom pentru a le folosi infrastructura fixa din Romania si a oferi servicii de televiziune, insa aparent acest acord se extinde inclusiv la distributia unor canale TV pentru abonatii care au ales sa foloseasca Orange TV.

Orange are in momentul de fata unii clienti nemultumiti din cauza faptului ca Eurosport, si alte canale ale grupului Discovery, au disparut complet din grila de programe TV, asa cum s-a intamplat si in cazul clientilor Telekom. V-am spus ieri ca din cauza esecului negocierilor dintre Telekom si grupul Discovery, toate canalele grupului din urma au fost eliminate din grupa de programe TV a grupului german, clientii romani fiind cei afectati de aceasta problema.

Orange: Clientii Romani AFECTATI SERIOS de o Decizie a Telekom

Orange pare sa fi distribuit canalele celor de la Discovery tot multumita intelegerii pe care grupul Telekom a avut-o cu cel media, iar daca acestea au disparut de la grupul german, au disparut si de la cel francez. Pe pagina de Facebook a celor de la Orange exista foarte multe plangeri din partea clientilor nemultumiti de faptul ca aceste posturi TV au disparut din grila de programe, dar situatia nu tine de companie, ci de cei de la Telekom si de Discovery.

Orange vrea sa cumpere Telekom pentru a deveni furnizor de servicii TV si internet fix in toata regula, acum fiind doar un chirias al grupului german, deci este limitat de ceea ce face partenerul sau. Orange pune cel mai probabil presiune pe cei de la Telekom sa gaseasca o solutie de a incheia disputa cu Discovery si a readuce in grupa TV programele pierdute, dar desigur ca situatia ar putea ramane neschimbata timp de cateva luni.

Orange are tot interesul sau le ofere clientilor programele TV ale celor de la Discovery, insa daca Telekom nu ajunge la un acord cu ei, acest lucru nu se va intampla prea curand, deci e nevoie de rabdare.

This post was last modified on ian. 7, 2020, 9:04 AM 09:04

Disqus Comments Loading...