X

Playstation 5: Anunt OFICIAL Privind Lansarea Consolei Sony

Playstation 5 are parte de un anunt oficial cu privire la lansarea care este pregatita de catre compania Sony pentru clientii din intreaga lume, producatorul avand planuri mari pentru a-si multumi clientii care abia asteapta sa o cumpere.

Playstation 5 are parte de un anunt oficial privind lansarea de la Hiroki Totoki, presedintele executiv senior al companiei Sony, acesta afirmand ca in ciuda situatiei cu Coronavirus din China, planurile companiei privind lansarea consolei inca nu au fost schimbate.

Playstation 5 urmeaza in continuare sa fie lansata conform planurilor zvonite deja, adica pana la final de februarie, sau la inceput de martie, par in prima saptamana din martie ar trebui sa inceapa inclusiv precomenzile pentru aceasta noua consola foarte importanta.

Playstation 5

a fost in ultima perioada in centrul unor zvonuri care sugerau faptul ca lansarea sa ar urma sa fie amanata din cauza Coronavirus, dar si ca pretul de vanzare ar urma sa fie mai mare decat al modelelor anterioare, tot din aceeasi cauza.

“Este foarte dificil să discutăm cu adevărat acest timp. Dar, astăzi, vom oferi îndrumările într-o perioadă care este comparabilă cu trecutul. Deci nu vom schimba programul.”

Playstation 5 nu are vreun anunt facut de catre presedintele executiv senior al Sony cu privire la pretul la care va fi vanduta, dar in ceea ce priveste lansarea, se pare ca lucrurile nu se schimba, iar ea urmeaza sa aiba loc in curand, vanzarile urmand a incepe prin toamna.

This post was last modified on feb. 19, 2020, 8:42 AM 08:42

Disqus Comments Loading...