DIGI Romania: SURPRIZA Uriasa, ce Primesti GRATUIT doar Acum

DIGI Romania are o surpriza uriasa pentru toti clientii sai din tara, iata ce ofera gratuit doar acum pentru romani, si cum poti profita de tot acum.

DIGI Romania now

DIGI Romania are o surpriza foarte mare pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vine cu ceva ce pana acum nu a oferit pentru romani, dar poate ca aceasta surpriza va reusi sa bucure si destul de multi oameni. V-am spus in repetate randuri faptul ca DIGI Romania ofera pentru clientii din toata tara acces gratuit la platforma DIGI Online, una prin care romanii pot vedea canale de televiziune, si cateva filme, in mod gratuit in oriunde se afla.

DIGI Romania are pentru DIGI Online o noua promotie extrem de interesanta, una prin care le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de o luna gratuita pentru postul de televiziune Film Now daca activeaza accesul la platforma de streaming. Puteti vedea mai jos mesajul pe care DIGI Romania il are in momentul de fata pentru clientii din toata tara, iar daca ei aleg sa activeze DIGI Online acum, primesc gratuit o luna de acces la Film Now.

DIGI Romania: SURPRIZA Uriasa, ce Primesti GRATUIT doar Acum

DIGI Romania ofera prin Film Now posibilitatea de a vedea o varietate de filme si seriale care nu sunt transmise in mod normal de catre toate posturile de televiziune din tara noastra, astfel ca oferta in sine este una foarte buna. DIGI Romania ofera Film Now ca extraoptiune pentru clientii care au abonamente de televiziune, astfel ca gratuitatea de acum este ceva special, insa ea este oferita doar pentru DIGI Online, nu si pentru televizoare.

Două dintr-o activare! 😲😲Activează #DigiOnline și primești GRATUIT o lună de #FilmNow! Vezi filme, seriale, știri și sport cât e ziua de lungă! 😉Activează aici: https://bit.ly/oferta-DO

Publicată de DIGI Romania pe Joi, 16 iulie 2020

DIGI Romania are aceasta promotie deschisa pentru toti cei care nu au activat inca DIGI Online in Romania, si cum orice client poate beneficia de acces la aceasta platforma, oricine o poate activa pentru a avea acces gratuit la Film Now. Oferta este una pe care DIGI Romania nu a mai avut-o pana in momentul de fata, insa e cu atat mai bine, pentru ca daca operatorul a decis sa ofere asta o data, e foarte posibil sa mai vedem promotii similare in viitor.

DIGI Romania are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat aveti ocazia, inainte sa dispara de la operatorul de telecomunicatii pentru totdeauna.