X

Orange: Ce Primesti GRATUIT Acum si Cum Profiti de Oferta

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar pentru clientii sai din toata tara are ceva gratuit de care oricine se poate bucura chiar acum. Mai exact, Orange ofera pentru clientii din Romania posibilitatea de a se bucura de internet gratuit in momentul de fata, iar in aceasta pagina aveti toate detaliile cu privire la ceea ce ne este oferit de catre operatorul de telecomunicatii, inclusiv cum anume ne bucuram de oferta.

Orange le permite clientilor din Romania sa activeze nu mai putin de 100 GB de trafic de internet gratuit, in continuare, iar asta pentru ca a decis acum ceva vreme sa lanseze aceasta promotie. Orange a lansat promotia pentru a ii ajuta pe clientii sai din Romania sa se bucure de internet gratuit pe toata perioada verii, iar acest bonus de 100 GB de internet este oferit pe luna, nu pentru totdeauna, asa ca avet suficient trafic pentru a face orice doriti voi.

Orange: Ce Primesti GRATUIT Acum si Cum Profiti de Oferta

Orange le permite clientilor sa isi activeze acest bonus direct din contul de client pe care-l au in website-ul operatorului, astfel ca va trebui sa va uitati cu atentie la ceea ce este listat acolo pentru a face activarea. Puteti activa bonusul de 100 GB, ca si client al Orange, doar o data la fiecare 30 de zile, pana la data de 31 august, deci exista suficient timp pentru a face orice doriti pentru a va bucura si de internet pe masura nevoilor pe care le aveti.

Orange a legat aceasta promotie si de un concurs prin care a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga un telefon Samsung GALAXY S10 5G daca isi platesc facturile din contul de client. Ideea celor de la Orange este una foarte buna, si merita avut in vedere faptul ca ar fi bine sa va activati beneficiile inainte ca ele sa dispara pentru ca operatorul nu va avea la nesfarsit promotii atat de bune pentru clientii din toata Romania.

Orange are toate detaliile pentru aceasta promotie disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti vedea acolo toate informatiile care va intereseaza vis-a-vis de aceasta oferta speciala.

This post was last modified on iul. 29, 2020, 6:19 PM 18:19

Disqus Comments Loading...