Nelu Tataru: Schimbare importanta privind testarea pentru Coronavirus

Nelu Tataru a anuntat astazi o schimbare foarte importanta in ceea ce priveste testarea pentru Coronavirus, si ea s-a rputea dovedi a fi o masura care ar putea preveni infectarea unor persoane care nu sunt bolnave, ministrul spunand ca unii asimptomatici vor fi testati acasa, nu in spitale.

Nelu Tataru a afirmat asta in urma unei vizite facute la spitalul judetean Ploiesti, supraaglomerat din cauza cazurilor de Coronavirus, ceva ce se intampla si in alte zone din tara, deci e posibil sa vedem masura aplicata si in alte parti in Romania in care este necesara o asemenea modificare.

„Astăzi, în urma informaţiilor venite de ieri (miercuri n.r.), am ajuns la Ploieşti tocmai pentru a evalua situaţia patologiei COVID şi non-COVID. Pentru patologia COVID sau suspecţi, am avut discuţii dimineaţă la ambulanţă, ceea ce înseamnă că toţi asimptomaticii vor fi testaţi acasă de ambulanţă, urmând ca rezultatul confirmat sau nu să ducă aceşti pacienţi către spitalele care au patologie COVID sau non-COVID, în funcţie de rezultatul testului, pentru investigaţii suplimentare.

Articolul precedentFacebook: Cum a BLOCAT o Functie Majora pentru iOS 14
Articolul următorPosta Romana: AVERTIZARE foarte IMPORTANTA pentru Romani
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.