BRD Romania: Anunt IMPORTANT, Vestea PROASTA pentru Clienti

BRD Romania are o veste foarte proasta pentru foarte multi dintre clientii sai din toata tara, iata ce spune banca, si ce trebuie sa stii chiar acum.

BRD Romania ignorare

BRD Romania are o veste proasta pentru multi dintre clientii sai din Romania, una pe care foarte multi nu se asteptau sa o auda, insa din pacate se pare ca nu se gaseste prea rapid o solutie pentru ceea ce se intampla acum. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la BRD Romania au lansat serviciul Apple Pay pentru clientii sai din toata tara cu cateva luni bune in urma, insa din pacate doar cardurile Maestro si Mastercard pot fi adaugate la sistem.

BRD Romania a evitat sa ofere suport inclusiv pentru cardurile VISA, care sunt disponibile in numar mult mai mare pentru clientii din toata tara, iar in momentul de fata banca nu are planuri pentru a extinde disponibilitatea si la alte carduri. Este curioasa decizia celor de la BRD Romania de a nu le oferi clientilor posibilitatea de a adauga carduri VISA pentru folosire in Apple Pay, si e singura banca la care exista o limitare de acest gen pentru clienti.

BRD Romania: Anunt IMPORTANT, Vestea PROASTA pentru Clienti

BRD Romania a fost intotdeauna o banca mai “speciala”, insa decizia sa e una dintre cele mai ciudate si mai proaste pentru clienti, mai ales ca in tara noastra cardurile VISA sunt cele mai folosite, dar poate ca nu si la aceasta banca. Daca decizia BRD Romania nu are la baza faptul ca vasta majoritate a clientilor sai au carduri Maestro si Mastercard, atunci e una neasteptat de stupida, mai ales ca la restul bancilor s-a putut oferi suport pentru toate tipurile de carduri.

BRD Romania va adauga mai mult ca sigur suport pentru cardurile VISA in Apple Pay, doar ca nu se stie de cat timp va avea nevoie pentru a lua decizia de a face acest pas foarte important pentru foarte multi dintre clientii sai. Utilizarea Apple Pay in Romania este la un nivel foarte ridicat, si asta in principal din cauza faptului ca exista multi romani cu carduri compatibile, ceea ce poate se intampla si la BRD Romania, daca vasta majoritate au carduri Mastercard si Maestro.

BRD Romania va anunta clientii in momentul in care cardurile VISA vor putea fi adaugate in Apple Pay, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru ca anuntul oficial sa vina de la banca, la un moment dat.