BRD Romania: Doua PROBLEME Mari pentru Clienti si in 2021

BRD Romania are unii clienti nemultumiti de doua probleme care au ramas in continuare si in anul 2021, iata ce ii cer acestia bancii sa le ofere.

BRD Romania nemultumiri

BRD Romania intra in anul 2021 cu doua mari probleme ci care inca se mai confrunta clientii sai din toata tara, iar asta in ciuda faptului ca ele exista de ceva vreme, clientii se plang de ele, dar rezolvarile nu prea vin. Prima problema este legata de Apple Pay, care in momentul de fata este oferit exclusiv pentru clientii BRD Romania care au carduri Mastercard, nu si pentru cei care au carduri VISA, iar asta nemultumeste destul de multa lume.

BRD Romania ofera si carduri VISA si carduri Mastercard pentru clientii sai, iar cum majoritatea bancilor din tara noastra favorizeaza primul procesator de plati pentru vasta majoritate a cazurilor, e de asteptat ca si aici majoritatea clientilor sa le aiba. Asta ar insemna ca multi clienti care au carduri VISA nu beneficiaza de posibilitatea de a folosi Apple Pay la BRD Romania, iar banca promite ca va oferi si acest suport, dar el lipseste fara dovezi clare ca ar urma sa vina.

BRD Romania: Doua PROBLEME Mari pentru Clienti si in 2021

BRD Romania mai are o problema cu lipsa unei aplicatii pentru Android care sa le permita clientilor din Romania sa faca plati mobile in oricare dintre magazinele din tara noastra. Avand in vedere ca toate bancile mari din tara noastra au deja o aplicatie mobila care sa le permita clientilor sa faca plati cu telefoanele la oricare dintre magazinele din tara, lipsa unei asemenea facilitati de la BRD Romania este ceva foarte surprinzator, avand in vedere numarul mare de clienti.

BRD Romania spune ca lucreaza la o aplicatie de acest gen pentru clientii sai din toata tara, dar ea intarzie sa apara, si asta in conditiile in care avem Google Play disponibil deja in tara noastra. Cei de la BRD Romania au deja in testare o noua aplicatie pentru telefoane mobile, insa nu se stie clar daca ea va facilita inclusiv platile cu telefonul prin NFC, sau Google Play, deci ramane doar sa vedem ce anume va decide banca sa faca in anul 2021.

BRD Romania are leste 2 milioane de clienti in toata tara in momentul de fata, si peste 600.000 care-i folosesc platformele mobile de internet banking, dar si aplicatiile de mobile banking.