X

DACIA Logan 2022: Noi IMAGINI cu Modelul SPECIAL de Masina

DACIA Logan 2022 apare in noi imagini inainte de a fi lansata in mod oficial de catre cei de la DACIA pentru clientii din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre schimbari interesante aduse de catre ea. Stim deja ca DACIA Logan 2022 va veni cu multe dintre noutatile care au fost implementate pentru Logan 3, unele dintre ele venind inclusiv cu noul model de Duster, iar aceste imagini confirma iar ca modificarile sunt cele asteptate.

DACIA Logan 2022 apare camuflata in aceste imagini pentru ca DACIA inca lucreaza la finalizarea versiunii care urmeaza sa intre in productie, astfel ca probabil se fac ultimele teste pe drumurile publice in momentul de fata. Nu se stie deocamdata cand anume ar urma sa intre in productie DACIA Logan 2022 pentru a fi pusa in vanzare, asa ca nimeni nu are o idee clara cu privire productie, dar e sigur faptul ca in septembrie noul model de masina va fi prezentat.

DACIA Logan 2022: Noi IMAGINI cu Modelul SPECIAL de Masina

DACIA Logan 2022 ar putea intra in productie undeva prin toamna, sau la inceputul anului 2022, nu se stie clar, iar asta pentru ca si Duster 2021 va intra in urmatoarele saptamani in productie in vederea lansarii. Cei de la DACIA vor dori cel mai probabil sa lase cateva saptamani, sau luni, intre lansarile DACIA Logan 2022 si Duster 2021, asa ca nu e exclus ca acest nou model special sa apara la un an distanta de Logan 3, ale carei noutati le are incluse.

DACIA Logan 2022 nu are dezvaluite noutati necunoscute in aceste imagini, fiind cunoscut faptul ca masina urmeaza sa fie o combinatie intre MCV si Dokker/Lodgy, unul dintre modele putand fi scos de la vanzare. Planurile pentru DACIA Logan 2022 ne arata ca DACIA vrea sa isi mai simplifice oferta de automobile monovolum, dar si ca MCV a disparut doar temporar, mai ales ca modelul a fost destul de popular in randul clientilor, si nu numai.

DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie totusi destul de scumpa in momentul in care va fi lansata, iar asta pentru ca e de asteptat sa coste undeva chiar si peste 15.000 de euro, dar mai multe vom afla in septembrie.

This post was last modified on iul. 26, 2021, 7:54 PM 19:54

Disqus Comments Loading...