X

DACIA Logan 2022: PROBLEME Serioase si Schimbarile Necesare

DACIA Logan 2022 este urmatorul model de masina pe care cei de la DACIA vor sa-l lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar dupa cum am vazut pana in momentul de fata, exista destule noutati care vor veni cu masina. In ciuda acestui lucru, modelele de generatie anterioara au fost totusi afectate de o serie de probleme pe care presa germana le aduce in discutie in urma unui raport publicat de catre TUV privind defectele masinilor DACIA, iar in DACIA Logan 2022 trebuie rezolvate multe.

DACIA Logan 2022 este inlocuitorul pentru MCV, care va combina si multe elemente ale Lodgy, insa cei de la DACIA si Renault trebuie sa rezolve multe probleme inainte de a lansa masinile. Conform raportului de la TUV, despre care vorbeste presa germana, modelele MCV fabricate pana in 2020, adica exact ce va inlocui DACIA Logan 2022, au avut probleme cu suspensiile, sistemul de iluminare, franele si pierderile de ulei, deci totul trebuie rezolvat in modelul nou.

DACIA Logan 2022: PROBLEME Serioase si Schimbarile Necesare

DACIA Logan 2022 ar putea totusi sa nu depaseasca Logan 3 in ceea ce priveste defectele de acest gen, iar asta pentru ca TUV a descoperit rate de defectare ceva mai mari la modelele standard. Probleme probleme incep de obicei sa apara la 2 – 3 ani dupa ce masinile au inceput sa ruleze pe drumurile publice si aduna destui kilometri de utilizare, astfel ca nu se intampla totul imediat, dar poate ca DACIA Logan 2022 nu va avea probleme de acest gen.

“Suspensiile axelor, sistemul de iluminare, frânele și pierderea de ulei provoacă probleme. În evaluare, comparativ cu media tuturor vehiculelor examinate de TÜV, modelele MCV se remarcă datorită ratei crescute de defecte. Raportul TÜV arată în medie 5,5% la vehiculele vechi de 2-3 ani în ceea ce privește evaluarea „defectelor semnificative”. Logan este de 10,4 la sută. Diferențele mari continuă și la mașinile vechi de 4 până la 5 ani. Logan vine cu „defecte semnificative” la o clasificare de 19,2 la sută, în medie este de 9,2 la sută.”

DACIA Logan 2022 este o masina care vine pe o platforma complet noua, dar si cu multe modificari implementate de catre cei de la DACIA pentru clienti, astfel ca e de asteptat ca ea sa ofere experiente mai bune. Desigur ca deocamdata nu avem prea multe informatii de acest gen cu privire la ceea ce a facut DACIA pentru ca DACIA Logan 2022 sa fie mai buna decat modelele anterioare, dar e de asteptat ca problemele raportate de TUV sa se reduca.

DACIA Logan 2022 va fi prezentata la inceputul lunii septembrie in cadrul salonului auto de la Munchen, astfel ca nu mai avem mult de asteptat pana cand totul va deveni oficial.

This post was last modified on aug. 9, 2021, 8:19 AM 08:19

Disqus Comments Loading...