X

DACIA Logan 2022: Confirmarea Schimbarilor Uriase din Masina

DACIA Logan 2022 are confirmate de cele mai recente imagini unele dintre schimbarile uriase care vor veni mai mult ca sigur cu noul model, iar multa lume incepe sa inteleaga de ce masina e importanta. Ni s-a spus in repetate randuri faptul ca DACIA Logan 2022 este o combinatie intre MCV si Lodgy, masina preluand de la fiecare cate ceva pentru o versiune combinata care ar urma sa permita transportarea mai multor pasageri, dar si cu tehnologie hibrida.

DACIA Logan 2022 este inca in proces de testare in vederea finalizarii, cei de la DACIA avand in continuare masini pe drumurile publice, iar ele confirma ceea ce foarte multa lume asteapta sa vada. Mai exact, DACIA Logan 2022 are confirmate de catre masinile de pe drumuri, chiar daca sunt camuflate, faptul ca urmeaza sa aiba un design mult mai similar cu cel al Logdy decat cu cel al MCV, iar asta nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimeni pana la urma.

DACIA Logan 2022: Confirmarea Schimbarilor Uriase din Masina

DACIA Logan 2022 va fi o masina care va avea 7 locuri pentru pasageri, deci un design similar cu cel al Lodgy este mult mai logic decat cel folosit pentru vechile modele ale MCV, retrase de la vanzare in 2020. Imaginile acestea ne arata cum s-au gandit unii graficieni ca ar putea arata DACIA Logan 2022, iar imaginile spion cu masinile reale par sa se potriveasca foarte bine pe ceea ce s-au gandit unii ca ar putea vedea la modelele noi ale masinii romanesti.

DACIA Logan 2022 va avea la interior mai toate modificarile pe care Logan 3 le-a avut, dar separat de asta este asteptata inclusiv implementarea unor alte modificari pe partea de motorizare. DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie primul model 100% hibrid produs de catre DACIA, o veste extrem de buna pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem cand anume va decide producatorul roman sa aduca aceasta tehnologie pentru masinile sale.

DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie prezentata in mod oficial la salonul auto de la Munche de la inceputul lunii septembrie, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pentru ca acest lucru sa se intample.

This post was last modified on aug. 2, 2021, 7:46 PM 19:46

Disqus Comments Loading...