X

Mesajele lui Volodimir Zelenski privind Bomba Murdara despre care Vorbeste Rusia

Volodimir Zelenski a vorbit astazi dupa cercetarile facute de catre Agentia Internationala pentru Energie Atomica, el reiterand faptul ca afirmatiile Rusiei conform carora Ucraina ar pregati lansare aunei “bombe murdare” pe frontul din sudul tarii sunt complet false.

Mai mult decat atat, Volodimir Zelenski vorbeste si despre actiunile eroice ale soldatilor pe care armata ucraineana i-a trimis pe front, iar asta pentru ei continua sa respinga atacurile rusilor, si sa elibereze noi teritorii.

Concluzia de astăzi a AIEA este destul de evidentă. Misiunea organizației a vizitat toate acele obiecte de care reprezentanții Rusiei le-au menționat atunci când și-au spus fanteziile despre așa-numita „bombă murdară”.

Am invitat AIEA să verifice. Le-am dat libertate deplină de acțiune la unitățile relevante și avem dovezi clare și de necontestat că nimeni în Ucraina nu a creat și nu creează nicio „bombă murdară”. Și singurul lucru care este murdar în regiunea noastră acum sunt șefii celor de la Moscova care, din păcate, au preluat controlul asupra statului rus și terorizează Ucraina și întreaga lume.

Slavă tuturor celor care ne protejează statul! Slavă tuturor celor care luptă și muncesc, aducând victoria noastră mai aproape!

Cât despre front, băieții merg înainte. Cât despre cereale, corăbiile sunt pe drum. Cât despre invadatori, ei sunt și ei… în spatele navelor! Glorie Ucrainei!

Astăzi, acțiunile soldaților noștri sunt văzute și celebrate de toată lumea. Lumea este încântată. Inamicul este în panică. Ucraina crede în tine.

Trupele noastre de rachete și artileria, sunteți numiți pe bună dreptate „zeii războiului”. Lăsați ocupanților să simtă ce este un răspuns puternic ucrainean.

Trupele noastre de ingineri, sunteți inteligența și curajul armatei noastre. Desfășurând sarcini în cele mai dificile condiții în fiecare zi, ne susțineți trupele cu demnitate și creați obstacole devastatoare inamicului.

This post was last modified on nov. 3, 2022, 11:52 PM 23:52

Disqus Comments Loading...