Decizia Vodafone Anuntata Romanilor, ce Face la Inceput de An 2023

Decizia Vodafone Anuntata Romanilor Face Inceput An 2023

Vodafone, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din toata Romania, a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si care chiar la inceput de an 2023, iar asta pentru ca sponsorizeaza si aceasta editie a Survivor Romania, un show care s-a dovedit a avea foarte mare succes in randul romanilor.

Vodafone este sponsorul care da premiul principal in valoare de 100.000 de euro pentru Survivor, astfel ca toti concurentii care vor participa si in aceasta editie vor avea ocazia de a se bucura de sansa de a castiga o suma considerabila de bani, una pentru care se lupta foarte multa lume in acest moment.

Survivor este difuzat de catre PRO TV in Romania, iar cei de la Vodafone Romania au o lunga relatie de colaborare cu cel mai mare trust media din Romania, astfel ca sponsorizarea de la inceput de 2023 nu vine ca vreo surpriza pentru multa lume, ci doar ca o continuare a parteneriatelor dintre companii.

Vodafone Romania va face cu siguranta multe anunturi in legatura cu Survivor Romania in perioada urmatoare, astfel ca ramane doar sa vedem cate detalii picante ne va anunta in legatura cu toti concurentii care se vor lupta departe de tara noastra pentru a castiga premiul care urmeaza sa fie oferit la final.

Vodafone va oferi din nou marele premiu de 100.000€ la Survivor România, fiind partener principal al ediției 2023, care începe din 9 ianuarie. Cu Vodafone EasyTech, tehnologia va însoți concurenții de-a lungul competiției: vor primi smartphone-uri și gadgeturi în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă.