X

Instiintarile ELECTRICA Oficiale de ULTIMA ORA in Imediata Atentie a Milioane de Clienti Romani

Electrica, furnizorul de servicii de energie electrica si gaze naturale, pe ale carui servicii se bazeaza milioane de romani din toata tara in momentul de fata, a decis sa publice o serie de instiintari oficiale de ultima ora, despre care trebuie sa stim. Vorbim despre harta cu deranjamente pe care Electrica o are publica pentru a-i ajuta pe clientii din toata Romania sa afle in timp util ce fel de intreruperi ale furnizarii de energie exista in zona in care locuiesc.

Electrica a actualizat listele cu intreruperi, pentru a le spune clientilor daca in zona in care locuiesc exista intreruperi programate, sau incidente din cauza carora nu se furnizeaza energie electrica si se lucreaza la rezolvarea situatiilor. Harta pe care cei de la Electrica o au publica, ofera informatii detaliate cu privire la incidentele care exista, ora la care acestea au inceput, dar si ora la care urmeaza sa fie fnalizate procedurile pentru repunerea in functiune a distributiei.

Instiintarile ELECTRICA Oficiale de ULTIMA ORA in Imediata Atentie a Milioane de Clienti Romani

Electrica a gandit aceasta harta pentru a-i ajuta pe clientii din Romania sa inteleaga mai usor ce se intampla in locatia lor, fara sa fie nevoie sa apeleze serviciul Call Center pe care compania il are si sa discute cu angajatii ei. Asta lasa liniile libere pentru raspunderea la alte intrebari pe care clientii le-ar putea avea, iar asa Electrica se asigura ca poate sa ajunge mai multi oameni, fara sa fie nevoie ca ei sa sune unedva pentru a afla informatii de vreun fel.

Electrica incearca sa rezolve toate incidentele in timpii furnizati pentru clienti prin intermediul hartii sale, insa desigur ca nu intotdeauna reuseste sa faca acest lucru, iar daca furnizarea nu reincepe in orarul anuntat, nu trebuies sa ne speriem. Cei de la Electrica isi actualizeaza in mod constant harta cu informatii noi legate de intreruperile programate, sau neprogramat, easa ca daca se depaseste la un moment dat perioada pentru rezolvarea unei probleme, ar trebui sa fie informatii actualizate.

Electrica este una dintre putinele companii de energie care ofera informatii detaliate de acest gen cu privire la incidentele inregistrate in retea si rezolvarea lor, asa ca e bine sa profitati de acest sistem, cat e oferit.

This post was last modified on apr. 12, 2024, 5:18 PM 17:18

Disqus Comments Loading...