X

Formula 1: Lewis Hamilton Uimeste cu Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT privind Mercedes, din China

Formula 1 ne-a provocat o noua surpriza in cursul noptii, iar Lewis Hamilton a fost in centrul atentiei cu o serie de anunturi oficiale de ultim moment legate de Mercedes, dupa ce a reusit sa se mentina in spatele lui Max Verstappen in cursa sprint din China, derulata noaptea trecuta, laudandn performantele masinilor producatorului german.

Formula 1 i-a adus intr-un final fericire lui Lewis Hamilton, acesta declarandu-se foarte multumit de rezultatul obtinut in cadrul cursei, fiind constient ca masinile Red Bull sunt mai bune, mai ales cand si pilotul principal este la fel de bun ca el, iar Max Verstappen a castigat cursa sprint din China, dar Mercedes nu a fost la fel de departe ca in trecut.

Formula 1 a provocat foarte multe nemultumiri pentru cei de la Mercedes si Lewis Hamilton in ultimii ani de zile, insa iata ca in China lucrurile s-au schimbat radical, iar norocul a inceput sa-i surada din nou pilotului britanic, dupa o perioada extrem de lunga de asteptare, iar la Ferrari succesul sau ar putea fi chiar si mai mare, de anul viitor.

“Acesta este cel mai bun rezultat pe care l-am avut de mult timp, așa că sunt super, super fericit și recunoscător. Nu am putut lupta cu Red Bull astăzi, dar acesta este un pas uriaș, o îmbunătățire uriașă. Cel puțin cu ploaia, cred că asta a ajutat cu adevărat.

Cursa a fost grea și dacă eram mai înapoi, m-aș fi chinuit poate să progresez, dar am aflat multe despre mașină prin această scurtă perioadă a cursei, așa că sunt entuziasmat pentru ziua de mâine. Încă cred că nu suntem la fel de rapizi într-un singur tur ca, Ferrari, Red Bull.”

This post was last modified on apr. 21, 2024, 7:12 PM 19:12

Disqus Comments Loading...