X

Austria: Karl Nehammer e DISPERAT, Decizii Oficiale de ULTIM MOMENT, Aderarea Roamniei la Schengen Afectata

Austria, prin Karl Nehammer, pune la cale un plan foarte controversat pentru a rezolva mare aproblema a migratiei si a criminalitatii generate de catre aceasta, Gerhard Karner anuntand ca vrea sa trimita migrantii condamnati, sa ispaseasca pedepsele in Kosovo, asta separat de masurile de analiza a cererilor de azil in tari terte.

Austria vrea sa externalizeze cat mai mult problema migratiei, blocand aderarea Romaniei la Schengen, din cauza problemelor pe care Karl Nehammer vrea sa le transfere la altii, iar acum vine randul migrantilor condamnati sa fie trimisi in tari terte, Kosovo fiind aleasa pentru ca ei sa-si ispaseasca condamnarile la detentie de pe teritoriul austriac.

Austria nu e prima tara care are planuri de acest gen, iar dupa ce Karl Nehammer a anuntat ca vrea sa faca si testari AND pentru reintregirea familiilor de migranti, acest nou plan nu pare chiar atat de neconceput, insa poate ca toate aceste schimbari de politica a Vienei ar putea duce si la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen intr-un final, daca avem noroc.

“Unitățile de detenție precum cele pe care Danemarca le planifică în Kosovo fac, de asemenea, parte din planul austriac al cancelarului Karl Nehammer. La rubrica „Securitate”, planul austriac prezentat în ianuarie menționează și „transferul infractorilor condamnați din țări terțe pentru a-și ispăși pedeapsa în țări terțe.

Guvernul federal dorește să continue cu planuri care să permită transferul infractorilor condamnați din țări terțe, catre alte țările in care sa isi ispășesca pedepsele, Kosovo fiind una dintre tarile mentionate in cadrul discutiilor de marți, avute impreuna cu ministrul danez al Justiției, Peter Hummelgaard, Danemarca lucrează deja la un acord corespunzător cu Kosovo. afirma Gerhard Karner.”

This post was last modified on mai 9, 2024, 5:25 PM 17:25

Disqus Comments Loading...